158 Online Deltid BA Programmer i Det Forenede Kongerige for 2024

Online Deltid BA Programmer i Det Forenede Kongerige for 2024Filter
    • UK Online, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores Business degree's niveau 4 giver dig en forankring i forretningsadministration og en forståelse af den bredere kontekst af forretningspraksis. Niveau 5 og 6 giver dig mulighed for at udvikle en mere detaljeret forståelse af forretningsadministration og ledelse. Dette program giver mulighed for at studere for BA (Hons) Business Administration ved hjælp af et fleksibelt og distribueret læringsmiljø, der forbedrer din læringsoplevelse, da Robert Kennedy College tilbyder en skræddersyet række moduler via fjernundervisning, der inden for en bestemt tidsramme tillader studer i et tempo, sted og sted, der passer dig. Oprettelsen af læringssæt er med til at køre gennem den reflekterende praktiserende koncept og er designet til at tilskynde dig til at interagere med andre deltagere, både formelt og uformelt, for at søge bedste praksis og udfordre eksisterende praksis. Dette program drager stor fordel af internationaliteten, der stammer fra at rekruttere studerende som dig selv, fra alle de beboede kontinenter og være i stand til at trække på vejledere, velkvalificerede inden for deres felt, fra hele verden. Lær på Schweiz 'førende private college og opgrader med studerende fra over 130 forskellige lande og fra University of Cumbria.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    På dette 100% online og deltid BA (Hons) Business og Marketing vil du udforske en lang række vigtige forretnings- og marketingemner og få nøglefærdigheder, som du kan bruge i din nuværende rolle fra dag ét. Da forbrugermarkedet bliver mere og mere overfyldt med international handel nu almindelig, er det vigtigt for virksomheder at skille sig ud fra konkurrenterne. Gennem denne online BA (Hons) forretning og marketing vil du udvikle dine praktiske færdigheder, forbedre din evne til at producere effektiv marketingkommunikation og lære at differentiere dit produkt- eller servicetilbud.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    At studere Human Resource Management og psykologi med grunduddannelse på Arden University vil give dig alt, hvad du behøver for at fuldføre din fulde grad med selvtillid, herunder studiefærdigheder og vejledning hvert trin på vejen. Kurset vil dykke ned i individuel og organisatorisk psykologi, samt effektive tilgange til at styre mennesker og maksimere ydeevnen i det moderne forretningsmiljø.

    • The City, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Dundee, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    5 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Shetland, Det Forenede Kongerige
    • Kirkwall, Det Forenede Kongerige
    • + 4 more

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Historieelementet i denne grad giver dig mulighed for i detaljer at undersøge nøgletemaer i historien fra middelalderen til i dag. Du vil have mulighed for at analysere sociale, kulturelle, økonomiske, politiske og demografiske ændringer i Skotland og dets forbindelser med Storbritannien, Europa og den bredere verden.

    • Online United Kingdom

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vil du blive specialist i cyberkriminalitet, men har du brug for at opbygge din akademiske selvtillid forud for dine studier? Vores BA (Hons) Criminology with Cybercrime with Foundation Year vil give dig den støtte, du har brug for for at få succes, efterfulgt af indgående kendskab til det strafferetlige system og den seneste udvikling inden for cybersikkerhed i hele Storbritannien og globalt.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Denne 100% online og deltid BA (Hons) Business and Management gør det muligt for dig at tilpasse dig den stadigt voksende forretningsverden. På denne online BA (Hons) Business and Management vil du udforske virkelige forretningseksempler ved at bruge disse til at udvikle den brede færdighed, enhver god leder har brug for. Dette er i stigende grad relevant inden for det moderne erhvervsliv, hvor der kræves en høj grad af tilpasningsevne og kompetence, ikke kun hvad angår ledelse, men også på områder som projektledelse og budgettering.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    16 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette 100% online og deltid-top-up-program er designet til personer, der tidligere har afsluttet en Foundation-grad og leder efter en måde at gennemføre en bachelorgrad på. Vores BA (Hons) Business and Management (Top-up) vil bringe dig op med de seneste innovationer inden for forretning og ledelse. Gennem vores online top-up program bliver du en leder, der er i stand til at tilpasse sig den forretningsverden, der hele tiden ændrer sig. Du vil udvikle din viden, færdigheder og forståelse for de strategiske og internationale dimensioner af forretning og ledelse. Du vil også være i stand til kritisk at evaluere forretningsmodeller og koncepter og anvende dem i virkelige situationer.

    • Birmingham, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Online United Kingdom

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores fjernundervisningskurser giver dig mulighed for at studere arkæologi, uanset hvor i verden du bor. Kurserne er designet til at give dig mulighed for enten at studere på fuld tid eller at passe dine studier ind i forhold til arbejde og familieforpligtelser på en måde, der passer til dig. Med vores fjernundervisningskurser i arkæologi kan du lære alt om arkæologi, og hvordan den kan bruges til at forstå millioner af år af menneskets historie.

    • Hatfield, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette online kursus er ideelt, hvis du ønsker en grad, der kan føre til en bred vifte af erhvervskarrierer. Det følger nøje vores traditionelle erhvervsadministrationsgrad, men giver dig fleksibiliteten til at lære fra, uanset hvor du er baseret og passer til at studere omkring andre forpligtelser. I løbet af kurset lærer du principper for regnskab, økonomi og markedsføring samt andre relevante forretningsmoduler, der forbereder dig til en karriere inden for business og ledelse. Al undervisning og ressourcer er online, og du vil have masser af støtte fra og interaktion med dine undervisere.

    • Middlesbrough, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Udvikle de færdigheder og viden, der er værdsat af arbejdsgivere, og give dit CV et boost med vores innovative og fleksible nye BA (Hons) Business og Enterprise (Top-up) (Online) kursus, som giver dig mulighed for at supplere dine tidligere kvalifikationer (f.eks. faglige kropskvalifikationer eller en HND / FdA eller tilsvarende) for at få en fuld bachelorgrad - 100% online.

    • Barnsley, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    BA (Hons) Interior Design vil opmuntre eleverne til at udfordre og foreslå nye og innovative rumudgaver og give eleverne frihed til at udvikle deres egne individuelle designidentiteter ved hjælp af digital og analog software og teknikker. Kurset vil opmuntre eleverne til kreativt at udforske og udfordre begrebet rummet og hvordan det bruges, samtidig med at de introduceres til de tekniske, praktiske og faglige færdigheder inden for interiørdesign. Studerende vil stille spørgsmålstegn ved både de fysiske og de usynlige, igangsætte strenge metoder i processen ledet forskning og eksperimentering som grundlaget for fantasifulde og velbesøgte designs.

    • Online United Kingdom

    Fuldtid, Deltid

    2 semestre

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Kurset er designet til at følge videre fra vores grundskole i musik