Filter
BA
Tyskland Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Arts er en bachelor-grad, at de studerende kan tjene i omkring tre til fire år. Erhvervelse af en BA kan hjælpe eleverne øge deres viden og færdigheder, som kan føre til imponerende karriere og personlige muligheder.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Sundhedsøkonomi, Tyskland

Apollon Hochschule

Hvis du ønsker at kvalificere sig på akademisk niveau så bredt som muligt for sundhedspleje, du er med uddannelsen til Bachelor Health Economics (B. A.) meget gode råd: S ... [+]

Hvis du ønsker at kvalificere sig på akademisk niveau så bredt som muligt for sundhedspleje, du er med uddannelsen til Bachelor Health Economics (B. A.) meget gode råd: Sundhed økonomiske basics kombineres i denne uddannelse, som med organisatoriske, kommunikative og juridisk ekspertise. Undersøgelsen giver værktøjerne til lederstillinger i sundhedssektoren industrien, giver færdigheder til komplekse, ansvarlige opgaveområder og giver de studerende meget efterspurgte grænseflade leder fortsætter. Rækken af ​​fremtidige applikationer er så forskellige som selve undersøgelsen. Kandidater arbejde som et økonomisk konsulent eller projektleder i organisationer, virksomheder eller sociale sikringsinstitutioner, for eksempel i rådgivning. Selv i hospitaler eller plejehjem kommer sundhed økonomer brugt. Efter Bachelor Du har mulighed for at have en postgraduate kursus for Master Health Economics (M. A.) at uddybe din viden. ... [-]

Tyskland Tyskland Online
Åben tilmelding
Tysk
Deltid
36 - 48 måneder
Online
Læs mere på dansk