ONLINESTUDIES.DK

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Erhvervelse af en bachelorgrad er et mål mange enkeltpersoner sat sig for at opnå. Studerende, der tjener en BA modtager normalt en grundig uddannelse og hands-on træning, hvilket kan åbne dørene til muligheder, når den tid kommer til en professionel karriere.

Marketing programmer kan give de studerende med særlige færdigheder og viden i forbindelse med identifikation af målgrupper, til skabelsen af ​​prisstrategierne, udvikling af tjenester og produkter og gennemførelse af reklame metoder nå de relevante forbrugere. 

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

2 Resultater i Markedsføringsstudier, Tyskland, Fjernundervisning Filter

Bachelor markedsføring

IUBH Fernstudium
Online Fuldtid Deltid 6 - 12 semestre Åben tilmelding Tyskland Bad Honnef + 1 mere

Den Marketing fjernundervisning forbereder dig som en spirende / r Marketingchef / i på områderne branding, e-handel og international markedsføring for udestående positioner, for eksempel i agenturer, nationalt og internationalt aktive selskaber i enhver industri eller rådgivningsvirksomheder før.

Bachelor Online Marketing

IUBH Fernstudium
Online Fuldtid Deltid 36 - 72 måneder June 2019 Tyskland Bad Honnef + 1 mere

Google, Facebook, YouTube ... Disse online giganter er blevet uundværlige for markedsføringsstrategier for succesfulde virksomheder og organisationer. Selvfølgelig er fremtiden for markedsføring digital.