Filter
BA
Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Erhvervelse af en bachelorgrad er et mål mange enkeltpersoner sat sig for at opnå. Studerende, der tjener en BA modtager normalt en grundig uddannelse og hands-on træning, hvilket kan åbne dørene til muligheder, når den tid kommer til en professionel karriere.

Marketing management beskæftiger sig med forvaltningen af ​​en virksomheds marketing aktiviteter og ressourcer. En akademisk program inden kan udforske emner som forbruger beslutningstagning, markedsføring principper, image crafting og international markedsføring.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Markedsføringsledelse, Fjernundervisning

Ducere Business School

Den online BA (Hons) Anvendt Business (Marketing) giver eleverne et bredt fundament af de færdigheder, der kræves for at trives som marketingchef i den moderne erhvervsli ... [+]

OmDen online BA (Hons) Anvendt Business (Marketing) giver eleverne et bredt fundament af de færdigheder, der kræves for at trives som marketingchef i den moderne erhvervsliv.

Ud over de centrale begreber for markedsføring vil eleverne blive introduceret til de ændringer, der har fundet sted i de senere år, og vil udvikle de færdigheder og viden, der kræves for at generere og levere exceptionelle moderne marketingkampagner.

Studerende får mulighed for at udvikle og implementere marketingstrategier i eksisterende virkelige organisationer og give dem en enestående kandidatoplevelse for at springe deres karriere i gang.

Da eleverne arbejder gennem en unik læringserfaring, der omfatter skræddersyede læringsaktiviteter og eksklusivt videoindhold stående på skuldrene af hundredvis af verdens mest succesrige og inspirerende ledere, fra præsidenter og premierministre til nobelprisvindere og ledende akademikere, vil eleverne være understøttet i udviklingen af ​​deres forretningshemmeligheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Fuldtid
2 - 3 år
Online
Læs mere på dansk