Filter
BA
Europa Hastighed: alle

Erhvervelse af en bachelorgrad er et mål mange enkeltpersoner sat sig for at opnå. Studerende, der tjener en BA modtager normalt en grundig uddannelse og hands-on træning, hvilket kan åbne dørene til muligheder, når den tid kommer til en professionel karriere.

Marketing management beskæftiger sig med forvaltningen af ​​en virksomheds marketing aktiviteter og ressourcer. En akademisk program inden kan udforske emner som forbruger beslutningstagning, markedsføring principper, image crafting og international markedsføring.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Der er mere end fire tusinde videregående uddannelser organisationer i Europa, fra førende forskningsinstitutioner til små, undervisnings-fokuserede universiteter. Europa selv er ikke så meget anderledes end andre kontinenter, og nåede fra polarcirklen til Afrikas kyst.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Markedsføringsledelse, Europa, Fjernundervisning

Ducere Business School

Den online BA (Hons) Anvendt Business (Marketing) giver eleverne et bredt fundament af de færdigheder, der kræves for at trives som marketingchef i den moderne erhvervsli ... [+]

OmDen online BA (Hons) Anvendt Business (Marketing) giver eleverne et bredt fundament af de færdigheder, der kræves for at trives som marketingchef i den moderne erhvervsliv.

Ud over de centrale begreber for markedsføring vil eleverne blive introduceret til de ændringer, der har fundet sted i de senere år, og vil udvikle de færdigheder og viden, der kræves for at generere og levere exceptionelle moderne marketingkampagner.

Studerende får mulighed for at udvikle og implementere marketingstrategier i eksisterende virkelige organisationer og give dem en enestående kandidatoplevelse for at springe deres karriere i gang.

Da eleverne arbejder gennem en unik læringserfaring, der omfatter skræddersyede læringsaktiviteter og eksklusivt videoindhold stående på skuldrene af hundredvis af verdens mest succesrige og inspirerende ledere, fra præsidenter og premierministre til nobelprisvindere og ledende akademikere, vil eleverne være understøttet i udviklingen af ​​deres forretningshemmeligheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Fuldtid
2 - 3 år
Online
Læs mere på dansk