ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

For at forbedre jobmuligheder og lære mere specialiseret information, mange studerende vælger at tjene en bachelor-grad, såsom en Bachelor of Arts. Visse skoler tillade studerende at tjene en BA på en fleksibel tidsplan gennem online eller deltidsuddannelse.

En uddannelse i journalistik vil give dig de handler og selvværd til at starte din profession som journalist. En stor journalist ikke alene har specialiserede og faglige færdigheder, men også mental bredde og nysgerrighed om verden.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

2 Resultater i Journalistik og massekommunikation, USA Filter

Bachelor of Arts in Communications

Waldorf University
BA
Sep 2020
<
Deltid
Engelsk
Online

Waldorfs online kommunikationsgrad vil forberede dig på mange spændende stillinger inden for kommunikationsbranchen ved at kombinere en liberal arts uddannelse med specifikke ...

Læs mere

BA i kommunikation

San Diego Christian College
BA
<
4 år
Engelsk
Online

BA i Kommunikation på San Diego Christian College er designet til at give de studerende en omfattende viden om karakteren af ​​menneskelig kommunikation. Ved at undersøge virk ...

Læs mere