71 Online Fjernundervisning BA Programmer i Handelsstudier i Europa for 2024

Online Fjernundervisning BA Programmer i Handelsstudier i Europa for 2024Filter
    • Online

    Fuldtid, Deltid

    36 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den digitale verden er den nye grænse for global virksomhed. Virksomheder fokuserer nu flere og flere ressourcer på succesfuldt at etablere en digital tilstedeværelse, og efterspørgslen efter eksperter i disse processer er højere end nogensinde. Invester i din karriere nu, og udvikle det nødvendige værktøj til at få succes i fremtidens erhvervsverden.

    • Zürich, Schweiz

    Fuldtid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Online United Kingdom

    Deltid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    På dette 100% online og deltid BA (Hons) Business og Marketing vil du udforske en lang række vigtige forretnings- og marketingemner og få nøglefærdigheder, som du kan bruge i din nuværende rolle fra dag ét. Da forbrugermarkedet bliver mere og mere overfyldt med international handel nu almindelig, er det vigtigt for virksomheder at skille sig ud fra konkurrenterne. Gennem denne online BA (Hons) forretning og marketing vil du udvikle dine praktiske færdigheder, forbedre din evne til at producere effektiv marketingkommunikation og lære at differentiere dit produkt- eller servicetilbud.

    • Online Spain
    • Online Switzerland
    • + 1 more

    Fuldtid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Bachelor i kunstig intelligens for erhvervslivet giver de studerende en solid forankring i teorien og brugen af AI-teknologi, og forbereder dem til at anvende avancerede værktøjer til operationer inden for erhvervslivet. Programmet dækker grundlæggende begreber inden for AI, udforsker datafærdigheder, produktdesign, deep learning og robotteknologi, og lærer eleverne, hvordan disse områder kan integreres i bæredygtig praksis, forskning, investering og virksomhedsvækst, blandt mange andre områder.

    • Birmingham, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Online United Kingdom

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Hvordan udvikler virksomheder strategier, håndterer risici og træffer beslutninger? Hvad er involveret i funktioner som marketing, regnskab og økonomi? Denne innovative grad er solidt forankret i din egen erfaring. Du vil undersøge, hvordan organisationer tænker og arbejder, hvordan de ledes, og den ydre verden, de opererer i. Du kan fokusere helt på virksomhedsledelse, eller vælge at specialisere dig inden for fagområderne regnskab, økonomi, ledelsespraksis, innovation og virksomhed eller marketing.

    • Germany Online, Tyskland

    Fuldtid, Deltid

    36 Måneder

    Fjernundervisning

    German

    Med en bachelorgrad i "Business Administration" er du på vej til en karriere som en branchefrit uafhængig specialist eller manager i mellemledelsen. BWL korrespondance kursus giver dig bred tekniske og tværfaglige kvalifikationer inden for de klassiske områder af produktion, markedsføring, regnskab, menneskelige ressourcer og personlige nøglekvalifikationer

    • Online

    Deltid

    36 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Med en bachelorgrad i Responsible Entrepreneurship & Management får du færdigheder inden for forretningsudvikling, ledelse og markedsføring, så du kan skabe det 21. århundredes bæredygtige virksomhed. Brug den iværksætterviden, du får på uddannelsen, til at starte din egen virksomhed eller lede afdelinger i større virksomheder.

    • Online United Kingdom

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Har du en passion for forretning, rejser og turisme? Udvikling af færdigheder på professionelt niveau sammen med en forståelse af dynamikken i turistindustrien kan bringe dig derhen, hvor du ønsker at være. Dette kursus forbereder dig til at blive en effektiv leder i turistsektoren - men leverer også en række overførbare forretningskompetencer.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    36 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Digitalisering har en fundamental effekt på det verdensomspændende forretningslandskab. E-handel, smarte løsninger, innovative forsyningskæder – disse stadigt voksende tendenser kræver en agil tilgang og fremragende viden til ledelsen. Virksomheder kræver i stigende grad fremsynede forretningssind og talentfulde medarbejdere for at skabe langsigtet succes i den digitale økonomi. IUs online Digital Business Management-grad kan forvandle dig til netop det med overkommelige studieafgifter.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    At studere Business Management på Management School hjælper dig ikke kun med at forstå, hvordan en virksomhed fungerer generelt, men udvikler dine evner til fleksibilitet, problemløsningsevne, kommerciel bevidsthed og kommunikation, alt sammen højt værdsat af arbejdsgivere.

    • Hatfield, Det Forenede Kongerige
    • Lower Hatfield Road, Det Forenede Kongerige

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Hatfield, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette online kursus er ideelt, hvis du ønsker en grad, der kan føre til en bred vifte af erhvervskarrierer. Det følger nøje vores traditionelle erhvervsadministrationsgrad, men giver dig fleksibiliteten til at lære fra, uanset hvor du er baseret og passer til at studere omkring andre forpligtelser. I løbet af kurset lærer du principper for regnskab, økonomi og markedsføring samt andre relevante forretningsmoduler, der forbereder dig til en karriere inden for business og ledelse. Al undervisning og ressourcer er online, og du vil have masser af støtte fra og interaktion med dine undervisere.

    • Royal Docks, Det Forenede Kongerige
    • Online

    Fuldtid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Designet til at fremme kandidater med kognitive og anvendte færdigheder for at være i stand til gennem innovation at tilføje værdi til deres arbejdsgiver eller at gøre det muligt for dem at innovere inden for rammerne af deres egen virksomhed eller opstart.

    • Middlesbrough, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Udvikle de færdigheder og viden, der er værdsat af arbejdsgivere, og give dit CV et boost med vores innovative og fleksible nye BA (Hons) Business og Enterprise (Top-up) (Online) kursus, som giver dig mulighed for at supplere dine tidligere kvalifikationer (f.eks. faglige kropskvalifikationer eller en HND / FdA eller tilsvarende) for at få en fuld bachelorgrad - 100% online.