ONLINESTUDIES.DK

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Arts er en bachelor-grad, at de studerende kan tjene i omkring tre til fire år. Erhvervelse af en BA kan hjælpe eleverne øge deres viden og færdigheder, som kan føre til imponerende karriere og personlige muligheder.

Finance er studiet af penge forvaltning, og omfatter alt fra personlige opsparing ledelse til regnskab for investment banking. En finansiel studerende kan vælge at specialisere sig i et delfelt ligesom pensionering planlægning eller erhvervsinvesteringerne, eller måske holde deres uddannelse generelt med en oversigt over alle områder inden for finansiering.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

3 Resultater i Finans Filter

Bachelor finansmand

IUBH Fernstudium
Online Fuldtid Deltid 6 - 12 semestre Åben tilmelding Tyskland Bad Honnef + 1 mere

I Bachelor of Financial Management (BA), giver vi dig omfattende viden om den finansielle sektor og relaterede virksomheder. Derfor kan du nyde fremragende udsigter i et spændende miljø med over gennemsnittet indtjeningspotentiale.

BA (Hons) Business (Finans) (Top-Up)

Arden University
Online Fuldtid Deltid 1 - 2 år Januar 2020 Det Forenede Kongerige Coventry + 1 mere

Denne Top-Up vil gøre det muligt for dig at opnå en fuld bachelorgrad i erhvervslivet (finans), hvis du tidligere har gennemført en HND i Business eller tilsvarende. Arden University online BA (Hons) Business (Finance) (Top-Up) vil udvikle en bred forståelse af de økonomiske styringsværktøjer og teorier, der er afgørende for virksomhedens succes.

BA (Hons) Business (Finans) (CMI)

Arden University
Online Fuldtid Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Det Forenede Kongerige Coventry + 1 mere

Dette program dækker de vigtigste værktøjer og teorier om økonomisk forvaltning, og hvordan man anvender dem i virkelige situationer. Arden University online BA (Hons) Business (Finance) (CMI) vil udvikle dine økonomistyringsfærdigheder, der er centrale for at opnå forretningssucces, og forbereder dig til dine næste faglige skridt.