ONLINESTUDIES.DK

Erhvervelse af en bachelorgrad er et mål mange enkeltpersoner sat sig for at opnå. Studerende, der tjener en BA modtager normalt en grundig uddannelse og hands-on træning, hvilket kan åbne dørene til muligheder, når den tid kommer til en professionel karriere.

Inden for finansiering kan opdeles i personlige, offentlige og corporate finance. Hvert subfelt fokuserer på forvaltning af aktiver og gæld, ofte fokuseret på investment banking. Studerende finansieringskilder kan beholde deres uddannelse generel eller specialisere sig i et bestemt område som regnskab eller corporate finance.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

4 Resultater i Finans, Europa Filter

BA (Hons) Business Management (Finans)

The University of Law Business School Online
Online Fuldtid 3 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige UK Online

BA (Hons) Business Management (Finance) programmet har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed og vil udstyre dig med de viden og færdigheder, der er nødvendige for at udmærke sig i business og finans.

Bachelor finansmand

IUBH Fernstudium
Online Fuldtid Deltid 6 - 12 semestre Åben tilmelding Tyskland Bad Honnef + 1 mere

I Bachelor of Financial Management (BA), giver vi dig omfattende viden om den finansielle sektor og relaterede virksomheder. Derfor kan du nyde fremragende udsigter i et spændende miljø med over gennemsnittet indtjeningspotentiale.

BA (Hons) Business (Finans) (Top-Up)

Arden University
Online Fuldtid Deltid 1 - 2 år Januar 2020 Det Forenede Kongerige Coventry + 1 mere

Denne Top-Up vil gøre det muligt for dig at opnå en fuld bachelorgrad i erhvervslivet (finans), hvis du tidligere har gennemført en HND i Business eller tilsvarende. Arden University online BA (Hons) Business (Finance) (Top-Up) vil udvikle en bred forståelse af de økonomiske styringsværktøjer og teorier, der er afgørende for virksomhedens succes.

BA (Hons) Business (Finans) (CMI)

Arden University
Online Fuldtid Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Det Forenede Kongerige Coventry + 1 mere

Dette program dækker de vigtigste værktøjer og teorier om økonomisk forvaltning, og hvordan man anvender dem i virkelige situationer. Arden University online BA (Hons) Business (Finance) (CMI) vil udvikle dine økonomistyringsfærdigheder, der er centrale for at opnå forretningssucces, og forbereder dig til dine næste faglige skridt.