3 Online Fjernundervisning BA Programmer i Iværksætteri i Det Forenede Kongerige for 2024

Online Fjernundervisning BA Programmer i Iværksætteri i Det Forenede Kongerige for 2024Filter
    • Online

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette BA (Hons) Business Management-program er designet specifikt til at forbedre beskæftigelsesegnetheden, praktiske færdigheder og karrieresucces. Få den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at navigere i den moderne forretningsverden. I løbet af dit BA i business management kursus får du en bred vifte af færdigheder, herunder økonomi, marketing, informationssystemer, iværksætteri og meget mere.

    • Online United Kingdom

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Hvilke roller spiller innovatører og iværksættere? Hvordan forhandler du dig frem til kreative løsninger på problemer i den 'virkelige verden'? Hvad giver et overbevisende nyt ventureforslag? I denne specialistrute vil du udvikle et tværfagligt perspektiv på ledelse af erhvervsorganisationer og en karakteristisk kombination af færdigheder, viden og forståelse omkring innovation, virksomhed og relaterede områder som kreativitet og design. Efter afslutningen vil du være i stand til at anvende din læring til at tackle økonomiske, sociale og miljømæssige udfordringer og forfølge forskellige karrieremuligheder i tech start-ups, sociale virksomheder, virksomheder og offentlige organisationer.

    • Middlesbrough, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Udvikle de færdigheder og viden, der er værdsat af arbejdsgivere, og give dit CV et boost med vores innovative og fleksible nye BA (Hons) Business og Enterprise (Top-up) (Online) kursus, som giver dig mulighed for at supplere dine tidligere kvalifikationer (f.eks. faglige kropskvalifikationer eller en HND / FdA eller tilsvarende) for at få en fuld bachelorgrad - 100% online.