ONLINESTUDIES.DK

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bachelorgrad er et pædagogisk program, der tjener til at tilbyde en solid bredde og dybde af viden i et udvalgt fagområde. Online bachelorgrader kan være afsluttet i deres helhed i virtuelle klasseværelser, og de består typisk af omkring 120 kredit timer. Oftest tager det tre til fire år at gennemføre en bachelorgrad.

Så hvad er en Online BA i Design? Det er en Bachelor of Arts program, der tilbyder undervisning specifikke til at designe principper og applikationer. Bachelor of Arts er et tværfagligt program, der giver de studerende en bred oversigt over de forskellige facetter af liberale kunst, og når du major i design, får du klasser i farve teori og praktisk anvendelse, æstetiske traditioner og effektive anvendelser af billedkunst til at udføre specifikke formål.

Fordelene ved at tjene en Bachelor of Arts i Design omfatter øget visuel kommunikationsevner, bindevæv tænkning på tværs af kulturelle og kunstneriske linjer og kreative problemløsning teknikker. Studerende kan vælge at specialisere sig i et område af design (såsom grafik eller indretning), i hvilket tilfælde en studerende også kan få teknisk færdigheder eller bindevæv tænkning.

Omkostninger til færdiggørelse af et design program varierer fra land til land og skole til skole. For den mest nøjagtige citat af omkostningerne til din online bachelorgrad, er det bedst at kontakte den ønskede skole direkte.

Karriere kan forventes med en bachelor design grad er ofte varieret og spændende, herunder arbejdspladser i reklame og markedsføring, design høring, freelancing, design uddannelse, kunstneriske direktører og kreativ ledelse.Afhængigt af, om en studerende vælger at specialisere sig i et bestemt område af design, kan karrieremuligheder være mere især at specialisering eller valgte branche.

Vil vide mere om at forfølge en grad i design, udnytte en hurtig og nem løsning. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

13 Resultater i Design Filter

Ba arv interiør design

National Design Academy
Online Deltid 3 - 5 år September 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Startdato der passer til dig! UNDERSØGELSE ONLINE, 100 points. UK'S ENESTE HERITAGE grad. 26 års erfaring. NDA i partnerskab med Staffordshire University tilbyder virkeligt fleksibelt online grader, så du kan "tjene mens du lærer." Påfør direkte - ingen UCAS, indgang med 100 point. GRATIS CAD-software, GRATIS BIID Medlemskab, NUS kort & ubegrænset tutor kontakt. Arbejde og få praktisk erfaring sammen med din grad.

Ba detail design

National Design Academy
Online Deltid 3 - 4 år September 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Storbritanniens første ONLINE BA (Hons) RETAIL DESIGN grad. START DIT KURSUS når det passer dig - ikke UNIVERSITET! GÆLDER DIREKTE, 100 points. NDA i partnerskab med Staffordshire University tilbyder virkeligt fleksibelt online grader, så du kan "tjene mens du lærer." Påfør direkte - ingen UCAS, indgang med 100 point. GRATIS CAD-software, GRATIS BIID Medlemskab, NUS kort & ubegrænset tutor kontakt. Arbejde og få praktisk erfaring sammen med din grad.

Ba design til friluftsliv

National Design Academy
Online Deltid 3 - 4 år September 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Vælg dit eget START DATO! 100 points. UK'S ENESTE ONLINE DESIGN til friluftsliv grad. 26 års erfaring, NO UCAS. Design for Outdoor Living er en sidste år BA (Hons) "top-up" grad. Studerende normalt studere Foundation Degree i Interior Design først og derefter har en garanteret progression rute på BA (Hons) Design for Outdoor Living.

BA Interiør Design

National Design Academy
Online Deltid 3 - 4 år September 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

BA (Hons) indretningskursus giver eleverne en mere dybdegående og professionel tilgang til specifikke designprojekter og giver den studerende en imponerende kvalifikation til at føje til et CV, et væsentligt element, når man søger at bygge en karriere i design marked. For alle oplysninger besøg venligst: https: // www. NDA .ac.uk / studie / kurser / Ba-Hons-grad

Indretningsdesign - HND / Associate Degree Course (Online)

The Design Ecademy - Online Design Courses
Online

Akkrediterede indretningskurser - du kan være en indretningsdesigner om 2 år

Bachelor Kommunikationsdesign

IUBH Fernstudium
Online Fuldtid Deltid 36 - 72 måneder Kontakt skolen Tyskland Bad Honnef + 1 mere

Om plakat, magasin, hjemmeside, app eller udstilling står: Kommunikation foregår overalt i dag og til enhver tid. Kommunikationsdesignere har den opgave at gøre de komplekse oplysninger og meddelelser, der transporteres gennem disse forskellige kanaler, forståelige for seeren.

BA (Hons) i grafisk design

The Open College of the Arts
Online August 2020 Det Forenede Kongerige Barnsley

En praktisk og kontekstuel forståelse af typografi og typedesign introduceres på HE Level 4 og udvides på niveau 5 i denne Graduate Design Open-grad. Editorial design, infographics, wayfaring, branding, kampagner og identitetsdesign introduceres som specialistpraksis på niveau 5. Studerende opfordres til at udvide deres definitioner af grafisk design gennem en udforskning af nutidens praksis og forholdet til den løbende udvikling i print, ny medier og andre former for kommunikation.

BA (Hons) i indretningsdesign

The Open College of the Arts
Online Deltid August 2020 Det Forenede Kongerige Barnsley

BA (Hons) Interior Design vil opmuntre eleverne til at udfordre og foreslå nye og innovative rumudgaver og give eleverne frihed til at udvikle deres egne individuelle designidentiteter ved hjælp af digital og analog software og teknikker. Kurset vil opmuntre eleverne til kreativt at udforske og udfordre begrebet rummet og hvordan det bruges, samtidig med at de introduceres til de tekniske, praktiske og faglige færdigheder inden for interiørdesign. Studerende vil stille spørgsmålstegn ved både de fysiske og de usynlige, igangsætte strenge metoder i processen ledet forskning og eksperimentering som grundlaget for fantasifulde og velbesøgte designs.

BA (Hons) i Visual Communications

The Open College of the Arts
Online Deltid August 2020 Det Forenede Kongerige Barnsley

BA (Hons) visuelle kommunikationskursus tilbyder en tilgængelig fjernundervisning oplevelse, hvorigennem de studerende opfordres til at udvikle en følelse af visuel forespørgsel, udvide deres horisonter og begynde at finde en personlig kreativ stemme inden for deres praksis. Kurset giver en tværfaglig tilgang til undersøgelse, hvorigennem eleverne kan vælge og udforske en bred vifte af emner, bevæger sig mod specialiteter i grafisk design, illustration eller en kombination af disse fag.

Online Bachelor of Arts i grafisk design

Kentucky Wesleyan College
Online September 2019 USA Owensboro

Bachelor of Arts i grafisk design online grad færdighed program er designet til at hjælpe med at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel efter kvalificerede og højtuddannede fagfolk inden for grafisk design og andre relaterede felter. Studerende i dette program udfylder en nødvendig kerne af kunstkurser, hvor fundamentets principper for kunst og design studeres. Efter at have gennemført tegning og fundament design kurser, begynder studerende grafisk design kurser, der vil fokusere på typografi, branding design, publikation, webdesign, animation og andre avancerede projekter.

BA (Hons) Grafisk Design

Arden University
Online Fuldtid Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Det Forenede Kongerige Coventry + 1 mere

Arden University 's online BA (Hons) grafisk design-program vil give dig midlerne til at udvikle dine kreative evner og designfærdigheder. Du vil udvikle en forståelse af de vigtigste designprincipper og visuelle kommunikationsstandarder, der forventes af denne konkurrencedygtige industri.

Bachelor i Design (Hons)

London School Of Design And Marketing
Online Fuldtid 30 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Designet har aldrig været så vigtigt. Det er en del af vores hverdag, da vi kan snuble over det i hvert produkt, vi bruger, de websteder, vi søger, eller de apps, vi installerer på vores smartphones. London School Of Design And Marketing Bachelor i Design vil hjælpe dig med at opbygge en karriere i den kreative verden og måske det boost du har brug for for at nå nye mål, frigive din kreative side og skabe effektive projekter, som inspirerer og motiverer mennesker.

Bachelor of Design

London School of Design and Marketing (ES)
Online Fuldtid 30 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Design har aldrig været så vigtigt. Det er en del af vores daglige liv, fordi vi kan finde det i alle de produkter, vi bruger, de websteder, vi konsulterer eller de applikationer, vi installerer på vores smartphones.