BA (Hons) indretningskursus giver eleverne en mere dybdegående og professionel tilgang til specifikke designprojekter og giver den studerende en imponerende kvalifikation til at føje til et CV, et væsentligt element, når man søger at bygge en karriere i design marked.

Dette kursus dækker en bred vifte af moduler, der tager sigte på at forme elevens tankegang og videnbase, så de kan gennemføre et designprojekt på en præcis, kreativ og rettidig måde, samtidig med at de opfylder de nøjagtige specifikationer for deres klientkort.
Modulerne for den fulde BA honours grad vil dække en række centrale emner, samtidig med at de studerende giver mulighed for at fokusere på et bestemt element af design såsom hotel design eller udstilling design.

Denne BA (Hons) grad studeres deltid, fleksibelt online gennem vores specielt oprettede Virtual Learning Studio (VLS) via internettet ved hjælp af din computer. Her kan du få adgang til mange links til indretningsoplysninger, og du kan kontakte din personlige vejledning direkte. Kurset er designet til at passe rundt om dit arbejde

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 7 flere kurser fra National Design Academy »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2020
Duration
3 - 4 år
Deltid
Price
4,500 GBP
Betalinger kan ske i rater
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date