BA (Hons) i indretningsdesign

Generelt

Program beskrivelse

Resumé

Denne unikke BA (Hons) Interior Design Open Degree lægger vægt på den positive omformning af holdninger og forudsigelser af indretning. Det er designet til at fremme ambition og kreativitet, så eleverne kan blive rumlige drømmere, arkitektoniske efterforskere og legende innovatører af interiører.

Gradoversigt

BA (Hons) Interior Design vil opmuntre eleverne til at udfordre og foreslå nye og innovative rumudgaver og give eleverne frihed til at udvikle deres egne individuelle designidentiteter ved hjælp af digital og analog software og teknikker. Kurset vil opmuntre eleverne til kreativt at udforske og udfordre begrebet rummet og hvordan det bruges, samtidig med at de introduceres til de tekniske, praktiske og faglige færdigheder inden for interiørdesign. Studerende vil stille spørgsmålstegn ved både de fysiske og de usynlige, igangsætte strenge metoder i processen ledet forskning og eksperimentering som grundlaget for fantasifulde og velbesøgte designs.

Grad mål

  • At udvide adgangen til uddannelse i indretning gennem åben og fleksibel læring.
  • At give et intellektuelt stimulerende program baseret på høj kvalitet studieprogram og vejledning støtte.
  • At udvikle elevernes kreative kapacitet og deres evne til at syntetisere, reflektere, reagere, anvende og simulere fund.
  • At sikre, at eleverne udvikler et højt niveau i 2D
  • At udvikle elevernes kritiske forståelse af de teoretiske og konceptuelle problemer, der er centrale for udøvelsen af ​​indretning og den sociale, historiske og kulturelle kontekst, hvor den praktiseres.
  • At fremme højt niveau etiske og faglige standarder og en bevidsthed om de ansvar og udviklinger omkring indretning.
  • At udvikle autonome elever, der er i stand til at anvende intellektuelle og praktiske færdigheder i et valgt område af indretning, der er egnet til beskæftigelse, videre studier eller livslang læring.
  • At skabe et miljø, hvor den studerende har mulighed for at ændre deres syn på verden og deres interaktion med det både visuelt og intellektuelt.

Den kreative sektor beskæftiger kun 1,9 millioner mennesker i Storbritannien alene.

Ved at studere OCA BA (Hons) Interior Design grad kan du starte din karriere i den kreative industri ved at arbejde på deltid eller lave en praktikplads samtidig med at du opnår dine akademiske kvalifikationer på samme tid.

At opnå en grad i indretningsdesign forbereder dig til en karriere inden for en række områder. Gennem de store praktiske og teoretiske færdigheder, du vil have erhvervet i løbet af dine studier, vil du være yderst beskæftigelig, ikke kun for en karriere specielt inden for indretningsdesign, men inden for en række brancher og sektorer. Udover en karriere som indretningsarkitekt har du også karriere som lærer, foreleser, kurator, kunstredaktør eller konsulent blandt mange flere.

På grund af OCA's vægt på praktisk arbejde har du en betydelig portefølje af arbejde til at tage med dig til potentielle arbejdsgivere, og hvis du vælger at bruge en blog til at dokumentere din læringsrejse gennem hele studietiden, vil du allerede have en rig online tilstedeværelse som kan være et nyttigt aktiv i at fremme dit fremtidige arbejde til verden. For mere information om karriere kan din OCA BA (Hons) Interior Design grad føre til, se Prospects.ac.uk.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Open College of the Arts was founded in 1987 by Michael Young, Lord Young of Dartington, the driving force behind numerous citizen-centred and educational initiatives such as the Consumers Associa ... Læs mere

The Open College of the Arts was founded in 1987 by Michael Young, Lord Young of Dartington, the driving force behind numerous citizen-centred and educational initiatives such as the Consumers Association, the National Extension College and the Open University. Minimer