BA (Hons) Criminology and Criminal Justice

Vores BA (Hons) Criminology og Criminal Justice grad er et bredt baseret studieprogram, der udforsker både de sociale og personlige aspekter af kriminalitet. Det undersøger nogle af de alvorligste bekymringer, vi står over for som et samfund, som: Hvad forårsager kriminalitet og kriminel adfærd? Kan kriminalitet forhindres? Hvordan og hvorfor skal vi straffe lovovertrædere? Hvordan knytter kriminel ret til social retfærdighed? Kurset kræver et kritisk engagement med kriminologi teori, forskningsmetoder og kriminalitet og straffes historie.

Hvorfor studere dette emne?

Studerende BA (Hons) Criminology og Criminal Justice vil give dig en række færdigheder og viden, der er nyttige til en karriere inden for strafferetssystemet eller på andre områder som offentlig orden, socialt arbejde eller lokal forvaltning. Du vil få en forståelse af de sociale og personlige aspekter af kriminalitet, udvikle kritiske tænkningskompetencer og blive overbevist om din evne til at analysere og reflektere over forskellige sociologiske, juridiske og økonomiske teorier. Du vil også få overførbare færdigheder inden for forskning, tidsstyring og skriftlig kommunikation.

Undervisningsmetoder og stil

I modsætning til et traditionelt universitetsmiljø benytter vores online-uddannelseskurser et virtuelt læringsmiljø. Systemet er designet til at spore og styre læringsprocessen i realtid og giver dig øjeblikkelig adgang til dine læringsmaterialer, uanset hvor du er.

Denne læringsplatform giver både studerende og vejledere mulighed for aktivt at deltage i kontekster i realtid, og du kan lytte til og se, leve foredrag og seminarer over internettet. Studeringen udføres udelukkende online, og studieprogrammet passer til dit arbejde og dine personlige forpligtelser.

Du støttes gennem hele din kriminelle retskursus af en dedikeret studentrådgiver og har mulighed for regelmæssigt at interagere med medstuderende og din vejleder.

Metoder til vurdering

Vi vedtager en opgavebaseret tilgang til vurdering i stedet for eksamen. Kriminologi og strafferetlige opgaver er baseret på erhvervserfaring og løbende vurderet af vejledere.

Du vil altid være opmærksom på din nuværende foreløbige klasse lige fra starten af ​​programmet, så du kan vurdere succesen af ​​dine nuværende studiemetoder og tydeligt identificere områder, der skal forbedres.

Vi mener, at denne gennemsigtighed giver dig de oplysninger, du har brug for for at få mest muligt ud af dit kursus. Vi opnår dette ved at:

  • viser dine karakterer tydeligt i din karakterbog, som kan ses når du logger ind på læringsplatformen;
  • Den hurtige vending af arbejdet vurderes for at sikre, at din karakterbog altid er opdateret;
  • vurdere dit arbejde i hele modulet i stedet for at vente på slutningen af ​​årseksamen;
  • at du har regelmæssig kontakt med din studievejleder
  • enkelhed og gennemsigtighed i udformningen af ​​vores vurderingskriterier.

Vi har også en politik for at sikre, at arbejde indsendt af studerende er autentisk. Udover det faktum, at alt arbejde vurderes ofte, bruger vi et veletableret elektronisk overvågningssystem til at kontrollere plagiering.

Efter en vellykket gennemførelse af din bachelorgrad i kriminologi og strafferet vil du blive inviteret til at deltage i en eksamensceremoni ved University of Essex, Colchester Campus.

Karriere destinationer

Karriere forbundet med kriminologi og strafferet er meget varierede, og dette kursus giver fremragende træning for arbejde inden for politiet, prøvetid, fængsler, ungdomsarbejde, ungdomsforbrydende tjenester og private og frivillige sektorer. Andre muligheder omfatter roller inden for strafferetlige tjenester som forældremyndigheder og narkotika- eller alkoholarbejdere. Studerende har også flyttet ind i offentlig tjeneste, journalistik eller faglige stillinger inden for den frivillige sektor som fonde og projektledere.

Adgangskrav

Vi har fleksible adgangskrav, der ser på både din faglige og arbejdsbaserede erfaring samt din motivation til at gøre kurset. Der er to adgangsveje på vores BA (Hons) Criminology og Criminal Justice grad program:

1 - Academic Entry Route

For at opfylde kravene til akademisk adgangsvej for vores BA (Hons) Criminology and Criminal Justice-uddannelsesprogram skal du mindst have følgende kvalifikationer:

  • To A-niveauer eller tilsvarende plus
  • Hvis engelsk ikke er dit første sprog, IELTS (Academic) 6.0 eller tilsvarende.
  • Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikation, kræver vi, at eleverne afleverer en gratis online engelsk test.

2 - Åben adgangsrute

Vi anerkender, at du kan opnå færdigheder på mange forskellige måder, og at forudgående akademisk præstation ikke er den eneste indikator for en ansøgeres evner. Hvis du ikke opfylder de minimum akademiske standarder ovenfor, er du muligvis fortsat berettiget til at tilmelde dig via vores Open Entry Route.

Din ansøgning vil blive overvejet på individuel basis under hensyntagen til din motivation til at udføre kurset, tidligere erhvervserfaring og andre relevante kvalifikationer, der viser din evne til at gennemføre programmet.

Studerende optaget via denne rute vil få lov til at starte kurset og vurdere, om det er rigtigt for dem i løbet af de første tre uger. Alle ansøgere skal bestå deres første opgave i løbet af denne tid for at fortsætte deres studier.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 37 flere kurser fra University of Essex Online »

Senest opdateret Oktober 23, 2018
Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
48 måneder
Deltid
Price
18,500 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date