BA (Hons) Business (Turisme) (CMI)

Generelt

Program beskrivelse

Har du en passion for forretning, rejser og turisme? Udvikling af faglige niveauer sammen med en forståelse af turismesektorens dynamik kunne få dig dit sted, du vil være. Dette kursus forbereder dig til at blive en effektiv leder i turistsektoren - men leverer også en række overførbare forretningsfærdigheder.

Kursusoversigt

Dette program dækker de vigtigste værktøjer og teorier inden for turistsektoren, og hvordan man anvender dem i virkelige situationer. Arden University 's online BA (Hons) Business (Tourism) (CMI) vil hjælpe dig med at udvikle dine kommunikationsevner og forberede dig til dine næste professionelle trin. Dette program CMI-akkreditering betyder også, at kandidater vil blive tildelt et niveau 5-diplom i ledelse og ledelse for at hjælpe dig med at skille sig ud fra mængden.

Ardens fleksible studietilstand giver dig mulighed for at udvikle dine forretningsturismefærdigheder omkring dine eksisterende forpligtelser. Dette program vil udstyre dig med den strategiske og kulturelle viden, der er nødvendig for at tage dine næste skridt inden for turisme, og hjælpe dig med at blive et aktiv for en række organisationer.

Det samlede udbud af programmer, der tilbydes af Arden, har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed, praktiske færdigheder og karrieresucces. Dette program er udviklet med et særligt fokus på udvikling af turisme færdigheder og viden for at hjælpe dig med at inspirere og styre forandringer i din organisation.

Kursusmoduler

Niveau 4

Udvikling af personlige og ledelsesmæssige færdigheder
Du har brug for store ledelsesfærdigheder, hvad enten du arbejder i et multinationalt selskab eller en mikroforretning. Fra din egen personlige ledelse arbejder du op til teamledelse og lærer derefter at anvende teorier om motivation, konflikthåndtering og empowerment til større organisationer.

Forståelse af erhvervsmiljøet
Få fat på forretningsstruktur og interessenters ansvar. Du vil begynde at forstå kerneforretningskoncepter som udbud og efterspørgsel, konkurrence, markeder og offentlige effekter med dette modul.

Principper for markedsføring
Dette modul starter med grundlæggende definitioner, hvorefter du lærer at analysere virksomheder og bredere markeder. Du lærer også at opdele markederne i segmenter og anvende dynamiske marketingværktøjer.

Introduktion til finansiering
En grundlæggende forståelse af finansiering er et stort aktiv, og dette modul tager dig gennem, hvordan virksomheder administrerer deres bøger, udarbejder konti og informerer forretningsbeslutninger. Du er bedre rustet til at have indflydelse på din organisation.

Mennesker i organisationer
Succesrige organisationer ved, hvordan de skal lede og motivere deres personale, og dette modul udforsker de ting, der får folk til at krydse. Du lærer, hvordan teams fungerer bedst, og hvordan du effektivt styrer ændringer.

Forståelse af turismemiljøet
Som turister stopper mange af os ikke med at tænke på udbud og efterspørgsel, regeringsbeslutninger, turistmotivationer og hvordan denne unikke forsyningskæde passer sammen. Du kommer væk fra dette modul med en forståelse af de vigtigste koncepter, der understøtter turistbranchen.

Niveau 5

Håndtering på tværs af kulturer
Global forretning kræver, at vi tager højde for nationale kulturer. Dette modul spørger, hvordan vores produkter vil arbejde på forskellige markeder, hvordan man letter en multikulturel arbejdsstyrke og andre spørgsmål, der er kritiske for moderne forretning.

Forretningsprocesser
Din måde at arbejde på skal designes og styres for at få mest muligt ud af din tid og penge. I dette modul skal du se på emner som benchmarking, supply chain management og om et projekt har været en succes.

Virksomhed og iværksætteri
Iværksættere på alle niveauer har brug for visse værktøjer og teknikker, så de kan trives. Dette modul handler om at komme videre i big business, fra initial innovation gennem tidlig vækst.

Forretningsanalyse
Måderne, hvor organisationer bruger enorme mængder data, de producerer, kan være forskellen mellem succes og fiasko. Dette modul ser på at finde, udvinde, arbejde med, analysere og fortolke data, udvikle evnerne til at designe dit eget dataindsamlingsprojekt.

Moderne problemer inden for turismestyring
Efterhånden som et større antal turister rejser med højere disponible indkomster, reagerer industrien med nye tilbud, og regeringerne reagerer med særlige love. Dette modul ser på nogle af de tendenser, der dannes i rejsebranchen, set fra organisationer og forbrugers perspektiver.

Bæredygtig turismestyring
Hvordan turisme påvirker alle fra tjenesteudbydere til lokalsamfund kommer ind i debatten i dette modul. Du vil diskutere de vigtigste bæredygtighedsspørgsmål, som branchen står overfor i dag, og træffe informerede vurderinger om de strategier, der anvendes af turistbranchen og de enkelte virksomheder.

Niveau 6

Problemer med moderne ledelse
Ved hjælp af den mest ajourførte tankegang undersøger dette modul de problemer, som ledere står overfor i dag, herunder bæredygtighed, moralske og etiske valg og virksomhedsværdier. Du vil reflektere over den skiftende verden, herunder globalisering, de samfund, vi lever i, og måderne, som vores økonomiske landskab ændrer på.

Strategisk ledelse
Lær, hvordan du designe køreplanen, så din virksomhed bliver succes i dette modul ved at anvende en række strategiske teorier og teknikker. Du ser på fusioner og erhvervelser, arbejder med partnere, national og international planlægning, og måder organisationer leverer deres planer ved effektivt at styre ændringer.

Håndtering af selvtillid og andre
Dette modul fortsætter temaet med at støtte og udvikle dig selv og andre. Lær stresshåndteringsteknikker, positiv tænkning og assertiv udvikling sammen med værktøjer til kreativitet og beslutningstagning. Du vil undersøge alt fra rekruttering til teamledelse.

International Destination Management
Du lærer, hvordan man gør en destination konkurrencedygtig gennem branding, marketing og strategi. Dette modul hjælper dig med at håndtere en krise, forstå tendenser og turismens livscyklus.

Forskningsmetoder og afhandling
Med din vejleder vil du bestemme et tværfagligt område, der er relateret til din grad til forskning, og giver dig muligheden for at specialisere dig i et område af det program, der har interesseret dig mest.

Industri Partnerskaber

Når du tilmelder dig BA (Hons) Business (Tourism) (CMI) -kursus, har du muligheden for at deltage i følgende forretningsudviklingsprogrammer:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Få en rigtig verdensforankring i nutidens mest værdifulde tekniske færdigheder. Brug rigtigt udstyr, software og simulatorer for at få teknisk viden inden for mindst 1 eller 2 job med stor efterspørgsel.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Der er 140 stier og 520-badges at vælge imellem, der dækker mange aspekter af forretning, computing og brug af Salesforce som et styringsværktøj.

Hvordan virker det?
Deltagelse med vores branchepartnere er helt frivillig. Din deltagelse eller beslutning om ikke at studere disse ekstra ekstramateriale vil ikke have nogen indflydelse på din grad eller de kvaliteter, du får.

Hvad vores studerende siger:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Jeg vil bestemt anbefale Arden, fordi du lærer at undersøge og løse problemer på egen hånd, og du har en sikkerhedskopi med tutorerne om nødvendigt."

Marcel Wahrhaftig,
BA (Hons) Erhverv (CMI)
Tyskland

119266_8ZN5bCSc.png

"Jeg er nu i stand til at drive min virksomhed på en ordentlig måde ved at følge min tjekliste som en retningslinje og sørge for, at jeg opfylder mine faste mål. Alle disse ting lærte jeg med Arden University ."

Pauline Banda
BA (Hons) Erhverv (Turisme) (CMI)
Det Forenede Kongerige

Krav til støtteberettigelse

For at være berettiget til dette kursus skal du normalt have:

  • To fag på GCE A-niveau eller tilsvarende, plus passerer i klasse C eller derover i tre fag på GCSE-niveau eller tilsvarende; ELLER
  • Fuldførte et anerkendt adgangsprogram eller tilsvarende
  • For studerende, hvis tidligere læring ikke blev undervist på engelsk: IELTS 6.0 eller tilsvarende (ikke mindre end 5,5 i et hvilket som helst element).
Hvis du har arbejdserfaring

Vi opfordrer positivt og overvejer ansøgninger fra dem, der er i stand til at demonstrere deres motivation til at studere programmet. Vi vil bede om din personlige erklæring sammen med dit CV og referencer til støtte for din ansøgning.

Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Læs mere

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Minimer