Advanced Club Management Program

Designet for eksisterende golfovervågere og ledere til yderligere deres viden, færdigheder og lære industriens bedste praksis

PGA IGI Advanced Club Management Programmet (inkorporeret BSB61015 Advanced Diploma of Leadership and Management) er en managementkvalifikation, der inkorporerer bedste praksis principper til brug i klubforvaltning industrien.

Studieindholdet er valgt til at afspejle uddannelsesbehovet hos golfbanen og klubforvaltningsindustrien, der dækker en bred vifte af klubledelsesfag for ledere i dagens erhvervsklima. Dette Advanced Diploma-program er udelukkende godkendt af Golf Management Australia (GMA).

Advanced Club Management-programmet er ideelt for ledere, der har brug for at validere deres eksisterende klubledelse færdigheder, eller søger at forbedre deres nuværende viden og færdigheder indstillet til at fremme deres karriere i ledelsen.

Programmet er relevant for personer i stillinger hos klubber som General Manager, Club eller House Manager, Assistent Manager, Finance Manager, Operations Manager, Golf Course Superintendents eller PGA Professionals.

Studiet af Advanced Club Management-programmet gennemføres via online fjernundervisning via e-learning-platforme. Dette giver eleverne et fleksibelt læringsmiljø, for at styre deres fjernundervisning og tid omkring nuværende arbejdsplads og andre livsforpligtelser.

Kvalificeringen kan hjælpe med karriereudvikling på klubben og general manager niveau i hele Australien og rundt om i verden. Efter en vellykket gennemførelse af studiet uddannes de studerende med kandidatuddannelsen BSB61015 Advanced Diploma of Leadership and Management.

Program studieafgift - $ 10.000

E-LEARNING

Advanced Club Management Programmet er et fjernundervisningsprogram, der leveres helt gennem online læring. Studerende vil gennemføre deres studie via PGAs e-learning platform, The Fairway.

I løbet af studietiden er The Fairway dit hjem som studerende. På Fairway finder du alle dine e-læringsressourcer, som din enhedslæsning, vurderingspunkter og adgangspunkt til din PGA IGI Program Manager. Bedømmelseselementer som led i undersøgelsen er designet til at gavne dig i dit klubmiljø.

I løbet af Advanced Club Management-programmet har du adgang til webcasts og webinar-sessioner i udvalgte kompetencer. Disse vil blive leveret af branchens fagfolk inden for deres ekspertiseområder og giver dig de nuværende branchetendenser og viden i forbindelse med studieprogrammet.

Kursusindhold

Advanced Club Management Programmet giver målrettet uddannelse i erhvervslivet og ledelsen for klubbens ledere. Programindhold fokuserer på specifikke færdigheder og viden, der kræves af en klubleder i dagens industri - giver videreuddannelse til fremtidig karriereudvikling for studerende. Kvalifikationen BSB61015 Avanceret Diplom for Ledelse og Ledelse består af 12 kompetencer. Disse leveres i 4 studiegrupper, der fokuserer på branchespecifikke indhold som:

  • Financial Management
  • Strategisk planlægning
  • Club Marketing
  • Ledelse & Team Management
  • Business planlægning
  • Regulatory Compliance
  • Club Sustainability

I hele studiet har du kontakt med en dedikeret PGA IGI Program Manager. De vil være dit kontaktpunkt gennem studietiden, da du går videre gennem de 12 studieenheder.

Alle studerende, der studerer kvalifikationen, har mulighed for at ansøge om direkte kredit eller anerkendelse af forudgående læring (RPL) for BSB61015 Advanced Diploma of Leadership and Management. Kursets varighed for Det Avancerede Diplom for Ledelse og Ledelse er maksimalt to år.

HVORDAN MAN ANSØGER

Ansøgninger til at studere Advanced Diploma of Management-programmet er åbne hele året, hvor nye studerende kan begynde i deres valgte månedlige indtagelse.

Adgangskrav til Advanced Diploma of Leadership and Management er:

  • Afslutning af australske år 12 studier eller højere uddannelse kvalifikationer.
  • 18 år og derover

For 2017 er indtag til nye studerende påbegyndt som følger:

Månedlige indtag:

Februar - december Ansøgninger om programmet skal videresendes til PGA IGI via e-mail og post.

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
10,000 AUD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date