Avanceret fotografering kursus

Ønsker du at arbejde som fotograf? Hvis du ønsker at udvikle din karriere i denne sektor, kan vi tilbyde online CPA avanceret fotografering kursus. Du vil være parat til at arbejde både i verden af ​​fotografering, eller at arbejde som assistent især i reklamer, men uden at ignorere andre sektorer, såsom udvikling af arrangementer og shows, udvikling af rapporter, der arbejder i medierne mv.

Denne avancerede fotografering kursus, er at uddanne dig til at håndtere med lethed mål både digitale kameraer og film kameraer. Lær at styre lys, naturlig eller kunstig, de to vigtigste værktøjer, der anvendes postproduktion: Capture One og Adobe Lightroom og holde sig ajour med den teknologiske udvikling inden for fotografering.

Kender markedet photo shoot og reklame fotografering. Må ikke lukke døre, og du vælger en stor træning med professionelle forventninger. De jobmuligheder i dette kursus avanceret fotografering er enorme. Find ud af, hvordan man får det nu!

Requisitos: At have et kamera til at tage billeder i RAW og en computer, der fungerer på 64 bit og et minimum af 4 GB RAM (Windows 7 og fremefter).

DAGSORDEN

  1. Fotografi og lys
  2. Sammensætningen
  3. Kamera
  4. Det sociale rapport
  5. Optagelse video med DSLR-kameraer
  6. Postproduktion: Adobe Lightroom 4
  7. Stillingen II Capture One
  8. Den fotografering selskab

Se 30 flere kurser fra CPA Online »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
300 timer
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date