Read the Official Description

Objektiv

Formålet med dette kursus er at tilbyde en detaljeret grundforbindelse i Marine Cargo Surveying for at gøre det muligt for en landmåler at vurdere en lasts tilstand. Den grundlæggende funktion af en Marine Cargo Surveyor er at inspicere og rapportere om skade på transporterede varer til forsikringsformål. Den bredere rolle dækker imidlertid også lastning og sikring af last og inspektion af losning af last og risikoanalyser til transport og opbevaring af last. Dette kursus forsøger at dække alle aspekter af en undersøgelse fra modtagelse af instruktioner til præsentationen af ​​rapporten. Det begynder med at dække en landmands opgaver og det udstyr, en landmåler måtte bruge til at udføre arbejdet. Det fortsætter med dækning af, hvad en landmåler ville have brug for på undersøgelsen og de dokumenter, der skulle indsamles.

Hvad kurset tilbyder

 • En chance for at styrke og forbedre dine karrieremuligheder inden for opmålingindustrien og blive en akkrediteret lastmåler
 • Overvågning fagfolk, der bestaar Diploma kursus har mulighed for at erhverve et kompetencebevis i Cargo Surveying
 • Giver faglig ekspertviden om branchen fra forfattere, der for tiden kører deres egen opmåling forretning

Fordele ved at studere lastmåling eksamensbevis

 • Fordelene ved at studere hos instituttet er, at du bliver et fuldt medlem af den internationale sammenslutning af havkonsulenter og landmænd, mens du træner, og du kan derfor deltage i alle foreningsaktiviteter, herunder ansigt til ansigtskurser. seminarer og konferencer.
 • Dette kursus forsøger at dække alle aspekter af en undersøgelse fra modtagelse af instruktioner til præsentationen af ​​rapporten. Eleverne vil være i stand til at forstå, hvordan de skal forventes at foretage en lastundersøgelse.
 • At kvalificere deltagerne som akkrediterede Cargo surveyors, Superintendents, Quality managers, Lederrevisorer, Skibets inspektører.
 • Hvert fag afsluttet, vil se afgivelsen af ​​certifikat for fuldførelse.

Fleksibel undersøgelse

Vores fleksible studie betyder, at du kan variere studietiden, hvis livet kommer i vejen for læring. Det er foretrukket, at du gennemfører Advanced Diploma om 12 måneder, men vi kan tilbyde yderligere 3 måneders forlængelse, hvis det kræves. Hvert modul skal tage mellem 10-30 timer for at afslutte med yderligere tid, der kræves for at afslutte elevens opgaver. Værdien af ​​studiet handler ikke kun om den kvalifikation, du modtager i slutningen. det er den måde det kan ændre dit liv som helhed på.

Support

Du får fuld støtte gennem hele studiet, med modulvejledere til at vejlede, rådgive og tilbyde omfattende feedback om dine kursusarbejde. Støtte tilbydes også af andre instituts medarbejdere og medstuderende på vejledninger. eller som en del af det globale samfund af studerende, der kan nås via online studentfora og sociale medier.

Du er aldrig alene

Selvom du arbejder i dit eget miljø. du vil aldrig være alene. Du får mulighed for at møde dine medstudenter i tutorials og online fora. Der er voksende netværksmuligheder under seminarerne og socialisering af arrangementer organiseret af instituttet, og du bliver regelmæssigt inviteret til at deltage i sådanne arrangementer.

Arbejd på fuld tid og studere på deltid

De fleste fragtundersøgelsesdiplom studerende arbejder på fuld tid og studerer på deltid. Denne fleksible rute til at tjene en kvalifikation giver dig mulighed for at gøre så meget undersøgelse som muligt, sammen med dit job. Opbygning af din erfaring og kvalifikationer på samme tid viser også arbejdsgiverne, hvor engagerede du er.

Arbejdsbaseret kvalifikation

Det er muligvis det første kursus eller kvalifikation du har lavet i lastmåling og det er en god måde at få akkreditering på i, hvad du allerede laver.

Hvem skal deltage

 • Øvelse af fragtagenter
 • Speditører
 • Cargo Claim officerer
 • Fragtofficerer
 • Shipping Industry startere
 • lastkonsolidatorer
 • andre fagfolk

Hvad vil du vinde?

 • Lær hvordan man forbedrer og udfører løfteprocessen
 • Få et indblik i moderne teknikker og udstyr til tung løft og transport
 • Lær de tekniske færdigheder ved løft af belastninger .
Program taught in:
Engelsk

See 10 more programs offered by Lloyd's Maritime Institute »

Last updated September 12, 2018
This course is Online
Start Date
Feb. 2019
Aug. 2019
Duration
12 måneder
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date