Oversigt

Formålet med avanceret diplom i finansielle markeder er at udvikle den studerendes viden om disciplinen på finansielle markeder og handel. Programmet består af et fokuseret læseplan for at forberede den studerende til en karriere på de finansielle markeder. Mestring af læseplanen giver studerende mulighed for at syntetisere principperne på det finansielle marked og anvende finansielle instrumenter på en professionel måde. Grundlæggende viden om globale investeringer, der er relevante for finansmarkedsbranchen, opnås, så den kvalificerede studerende kan arbejde i nutidens professionelle finansielle marked. Programmet lægger vægt på kompetence, integritet og anvendelse af etik i et professionelt miljø. Den succesrige studerende får et globalt og sydafrikansk finansmarkedsperspektiv og en dybdegående forståelse af markedspladsen, som giver dem en konkurrencefordel for beskæftigelsen.

Adgangskrav

Adgangskravene til dette program overholder University of Johannesburg politik for optagelse og udvælgelse, som er gældende på tidspunktet for tilmeldingen til dette program.
En studerende skal have et af følgende:

  • Ny / gammel NQF niveau 6 kvalifikation med 3 års relevant erhvervserfaring på finansielle markeder; eller
  • Nyt / Gammelt NQF niveau 6 kvalifikation i Finance; eller
  • 5 års relevant erhvervserfaring på de finansielle markeder.

Opfyldelse af minimumskravene til adgang garanterer ikke accept i programmet, da alle studerende vil blive underkastet en udvælgelsesproces som bestemt af Institut for Finansiering og Investeringsstyring.
For de studerende med en NQF-niveau 6-kvalifikation med 3 års relevant erhvervserfaring og studerende med kun relevant erhvervserfaring, skrives der en adgangseksamen for at afgøre, om den studerende har den nødvendige grundlæggende viden til at gå videre med Advanced Diploma. Hvis den studerende ikke har bestået eksamen, vil den studerende være i stand til at gennemføre visse korte læringsprogrammer (som er under udvikling), så deres viden er på det rigtige niveau, før han går på det avancerede eksamensbevis. Denne optagelseseksamen er en af de metoder, der vil blive brugt til at bestemme videniveau og forståelse for potentielle studerende.

Beslutningen om at anbefale optagelse træffes af programkoordinatoren, der evaluerer potentielle studerende (via Skype eller på anden passende måde). Under udvælgelsesprocessen vil programkoordinatoren overveje ansøgernes karrierehistorie. Programkoordinatoren kan også anmode ansøgere om at udføre visse disciplinrelaterede skriftlige eller praktiske opgaver som middel til at vurdere bredden og dybden af deres viden og færdigheder, inden de afslutter optagelsesbeslutninger.

Det er et yderligere krav, at studerende, der ønsker at tilmelde sig dette program, har stærke generelle computerfærdigheder, og at de har pålidelig adgang til internettet, da programmet tilbydes helt online, og studerende uden pålidelig internetadgang ikke vil være i stand til at deltage fuldt ud i læringsaktiviteterne for hvert modul.

Har du et spørgsmål? Email enquiries@online.uj.ac.za eller ring 0800 980 364 (gratis).

Grunde til at tilmelde dig i et UJ Online-program

Vores online-programmer er omhyggeligt designet til at tjene en akkrediteret universitets kvalifikation mulig for studerende fra alle samfundslag.

Studerende drager fordel af strenghed og fakultetsinstruktion af et traditionelt program, der gøres tilgængeligt online.

  • Ingen rejse påkrævet
  • 6 startdatoer om året
  • Betal pr. Modul
  • Fuldt understøttet
  • Arbejde og lær

Obligatoriske moduler - 130 kreditter

Anvendt finansiel matematik (Inkluderer fritagelseseksamen) (10 point)
Introduktion til finansielle markeder 1 (12 point)
Introduktion til finansielle markeder 2 (13 point)
Kundeservice og finansiel rådgivning 1 (12 point)
Kundeservice og Finansielle Råd 2 (13 point)
Handel i finansielle markeder 1 (12 point)
Handel i finansielle markeder 2 (13 point)
Transaktioner med finansielle markeder 1 (12 point)
Transaktioner på finansielle markeder 2 (13 point)
Anvendelse af Corporate Events 1 (10 point)
Anvendelse af Corporate Events 2 (10 point)

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 6 flere kurser fra University of Johannesburg »

Senest opdateret August 11, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Feb 2020
Duration
20 måneder
Fuldtid
Price
5,000 USD
Undervisningsestimat pr. År | Overnatningsestimat: USD 2500 pr
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date