Read the Official Description

Mens 60% af ungdommen ønsker at starte egen virksomhed, fejler 90% af opstart inden for de første fem års drift.

Ønsker du at vide, hvorfor iværksætterbegrebet er vigtigt?

Der er talrige definitioner fremsat vedrørende iværksætterkonceptet og den initiativrige person. De fleste af disse definitioner er problematiske, da de fokuserer på iværksætterens rolle i at skabe muligheder for økonomisk vækst og placere iværksætteren snævert i en økonomisk og erhvervsmæssig sammenhæng. Iværksætteruddannelsen i erhvervsskoler er for eksempel fortsat på ny venture management og forretningsplanlægningsprocessen, der følger med den.

Denne stærke forretningsstil forsømmer at forfølge iværksætteradfærd i bredere personlige og sociale sammenhænge. Det passer også mindre godt med den nuværende, næsten universelle, internationale, politiske vægt på forholdet mellem iværksætteradfærd og beskæftigelsesegnethed og tanken om at udvikle et "iværksætterindhold" i befolkningen som helhed. Den Europæiske Union beskriver dette som en "nøglekompetence for alle, der hjælper unge med at være kreativ og selvsikker i hvad de selv gør" (EU 2006).

Det iværksætteriske sind anses for at være centralt for en bredere gradueret beskæftigelsesevne i almindelighed såvel som en bred vifte af personlige og organisatoriske sammenhænge. Dette kræver, at konceptet, samtidig med at der indarbejdes etablering af nye ventures i erhvervslivet, også omfatter mulighedernesøgning, mulighedrealisering, udøvelse af iværksætterbegrebet, i enhver sammenhæng.

Fokuset i IfDES uddannelsesmæssige sammenhæng er derfor på "Underholdende person / iværksætterindstilling" (der viser en række adfærdsmæssige og holdningsattributter, der ofte er forbundet med iværksætteren) i en bred vifte af sammenhænge, ​​det være sig inden for en forretningsmæssig, social eller personlig sammenhæng .

Deltagere i Design Led Entrepreneurship programmet vil gennemgå en eksperimentel studie-baseret uddannelse, der kombinerer teoretisk stringens med praktisk anvendelighed.

Der er blevet anvendt forskellige pædagogiske guider for at skabe den maksimale virkning. Hver guide vil danne den pædagogiske tradition for "learning by doing" for at understøtte udviklingen af ​​lærernes iværksætteriske tankegang. Formålet med hver af disse vejledninger er at støtte udviklingen af ​​iværksætters holdninger og adfærd samt opbygge evner, færdigheder og kendskab til en erhvervsdrivende person.

Kursusstruktur

Capabilities

De muligheder, der gives til den studerende, vil være baseret på en læringsramme og dække følgende:

 • Iværksætter adfærd, færdigheder og attributter, herunder følelsesmæssig intelligens
 • Forberedelse af iværksætterens 'livsform'
 • Iværksætterværdier og måder at gøre tingene på, føler ting, organiserer ting, kommunikerer ting og lærer ting erfaringsmæssigt
 • Iværksætter adfærd og ledelse i forskellige sammenhænge - ikke bare forretning
 • Idéer høsting, forståelse og realisering af mulighed
 • At drive iværksættermæssigt, holistisk og strategisk (know how)
 • Styring og læring fra relationer (ved hvem)

I slutningen af ​​programmet vil eleverne kunne:

 1. Reagere effektivt og effektivt til problemer i ukendte sammenhænge
 2. Anvend nye ideer, metoder og måder at tænke på
 3. Engagere med en række interessenter for at levere kreative og bæredygtige løsninger til specifikke problemer
 4. Kommuniker effektivt både mundtligt og skriftligt
 5. Arbejde effektivt med kollegaer med forskellige færdigheder, erfaringer og være i stand til kritisk at reflektere over egen praksis
 6. Overvej de etiske og miljømæssige problemer og ansvar, når der træffes beslutninger
Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Institute for Design Led Entrepreneurship (IFDE) »

This course is Online
Start Date
Aug. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date