Læs den officielle beskrivelse

Kursusoversigt

 • National Code - 52724WA
 • Planlægningsdato: 05. august 2019
 • Kode: DCS
 • Kursuslængde: 24 måneder
 • Kurset undervises på engelsk

Deltag i dette interaktive LIVE ONLINE-program i 24 måneder på deltid for at lære:

 • Avancerede færdigheder og viden civile og strukturelle principper, der kan anvendes på en række arbejdspladser
 • Det væsentlige grundlag for viden, der styrer en række projekter, herunder vej-, jernbane- og drænsystemer, dæmninger, havne, broer, bygninger og andre strukturer
 • Praktiske færdigheder i design og udarbejdelse af ingeniørplaner til internationale standarder
 • Færdigheder i ingeniørledelse

NØGLE FORDELE AF DETTE PROGRAM:

 • Modtag praktisk vejledning fra civil- og bygningsingeniøreksperter med erhvervslivets industrielle færdigheder
 • Få troværdighed i din virksomhed
 • Udvikle nye kontakter i branchen
 • Forbedre karrieremuligheder og indkomst

Ansøgninger afsluttende 22. juli 2019.

Oversigt

Deltag i den næste generation af ledende civile og strukturelle eksperter. Favn en velbetalt, intensiv og sjov karriere ved at tage dette omfattende og praktiske kursus. Den leveres over 24 måneder ved live fjernundervisning og præsenteret af nogle af de førende civile og strukturelle instruktører i verden i dag.

Civil- og strukturteknik omfatter en række discipliner, herunder vej-, jernbane- og drænsystemer, dæmninger, havne, broer, bygninger og andre strukturer. Borgerlige og strukturelle designere og designere planlægger, designer, udvikler og styrer byggeri og reparationsprojekter.

Denne kvalifikation udvikler dine færdigheder og viden i design og udarbejdelse af ingeniørplaner til anerkendte standarder. Du vil lære om forskellige områder inden for civilingeniør, herunder konstruktion, projektledelse, design og testning. Du vil også lære om design og udformning af beton, stålværk, veje og rør samt hydrologi, stormvandsdræning og fundamenter.

Selvom det er vigtigt, at de, der arbejder inden for tilsyns- eller ledelsesniveauer i denne disciplin, har en solid forståelse af udarbejdelse og planlægning principper, går denne kvalifikation meget længere. For at være effektiv på jobbet skal du vide, hvordan du bruger viden om grundlæggende civile og strukturelle koncepter, herunder geoteknologi, hydraulik, ingeniør matematik og egenskaber af materialer. I løbet af programmet vil dette emne blive placeret i kontekst for ingeniørledelse. Vores mål er at sikre, at du er en effektiv, kyndig og dygtig vejleder eller leder, som kan arbejde ud over en "plan og design" kort for at sikre, at et projekt leveres effektivt.

Denne kvalifikation sigter mod at give teoretisk og praktisk uddannelse og erhvervsuddannelse, således at kandidater kan få ansættelse på ingeniørfaglig ("paraprofessional") niveau inden for bygge- og anlægsbranchen.

Der er otte tråde i kurset for at give dig maksimal praktisk dækning. Disse tråde omfatter miljøproblemer, ingeniørteknologi, tegning, 2D og 3D CAD-design, byggematerialer, civile og strukturelle underdiscipliner (veje, stål, beton, fortov, dræning, jord, vandforsyning, kloakering), byggepladser og ingeniørledelse .

Dette program undgår for meget vægt på teori. Dette er sjældent nødvendigt i den virkelige verden af ​​industrien, hvor tiden er kort og øjeblikkelige resultater, med hårdførende og nyttig know-how, kræves som et minimalt krav. De instruktører, der præsenterer dette avancerede diplom, er højt erfarne ingeniører fra industrien, der har gjort de hårde værfter og arbejdet i civile og strukturelle områder. Formatet af præsentation - levende, interaktiv fjernundervisning ved brug af fjernundervisningsteknologi - betyder, at du kan slå jorden i gang og være til umiddelbar gavn for din virksomhed eller fremtidige arbejdsgiver.

Fordele ved eLearning til studerende

 • Omkostningseffektiv: ingen rejse eller indkvartering er nødvendig
 • Interaktiv: levende interaktive sessioner giver dig mulighed for at kommunikere med din instruktør og medstuderende
 • Fleksibel: korte interaktive sessioner over internettet, som du kan deltage fra dit hjem eller kontor. Lær mens du tjener!
 • Praktisk: Udfør øvelser ved fjernadgang til vores laboratorier og simuleringssoftware
 • Ekspertinstruktører: Instruktører har omfattende erhvervserfaring; de er ikke bare 'akademikere'
 • Ingen geografiske grænser: lære fra ethvert sted, alt hvad du behøver er en internetforbindelse
 • Konstant støtte: fra din instruktør (r) og en dedikeret læringsassistent for hele kursets varighed
 • Internationalt indsigt: Interagere og netværk med deltagere fra hele verden og få værdifuld indsigt i den internationale praksis

Fordele ved eLearning til arbejdsgivere

 • Lavere uddannelsesomkostninger: Ingen rejse eller indkvartering er nødvendig
 • Mindre nedetid: korte webinarer (60-90 minutter) og fleksible træningsmetoder betyder mindre tid væk fra arbejde
 • Bevare medarbejdere: Hold personale, der kan overveje en kvalifikation som fuldtidsstudie
 • Forøg effektiviteten: forbedre dine tekniske eller tekniske medarbejders kompetencer og viden
 • Internationalt indsigt: De studerende vil have adgang til internationalt baserede faglige instruktører og studerende

Hvordan virker det?

EIT eLearning kurser indebærer en kombination af levende, interaktive sessioner over internettet med en professionel instruktør, sætte aflæsninger og opgaver. Kurserne omfatter simuleringssoftware og fjerntliggende laboratorieapplikationer, så du kan sætte teorien i praksis, og give dig løbende support fra en dedikeret læringsstøtteofficer.

Praktiske øvelser og fjernlaboratorier

Som led i den banebrydende nye undervisningsmetode bruger vores online ingeniørkurser en række fjernlaboratorier (laboratorier) og simuleringssoftware til at lette din læring og at teste den viden, du får i løbet af dit kursus. Disse involverer komplette laboratorier, der er oprettet på forskellige steder i verden, som du vil kunne logge på og fortsætte gennem de forskellige øvelsessessioner.

Disse vil blive suppleret med simuleringssoftware, der kører enten eksternt eller på din computer for at sikre, at du får den nødvendige praktisk erfaring. Ingen kan lære meget udelukkende fra forelæsninger, laboratorier og simuleringssoftware er designet til at øge materialernes absorption og give dig en praktisk orientering af læringserfaringen. Alt dette vil give dig en solid, praktisk eksponering for de nøgleprincipper, der dækkes, og vil sikre, at du opnår maksimal gavn af dit kursus.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Engineering Institute Of Technology »

Senest opdateret February 11, 2019
This course is Online
Start Date
Aug. 5, 2019
Duration
24 måneder
Deltid
Deadline
Juli 22, 2019
Live Online Qualification
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 5, 2019
End Date
Aug. 6, 2021
Ansøgningsfrist
Juli 22, 2019
Live Online Qualification

Aug. 5, 2019

Location
Ansøgningsfrist
Juli 22, 2019
Live Online Qualification
End Date
Aug. 6, 2021