Associeret grad i tromme præstation

Los Angeles College of Music

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Associeret grad i tromme præstation

Los Angeles College of Music

I lighed med LACM campusprogrammer tilbyder LACM Online et online hybridprogram i Drum Performance:

Den Associate of Arts-program i Drum Performance Er en 9-kvarters deltid Professional Degree program. Træprogrammets læseplan for LACM Online blev oprettet af verdensberømte afdeling co-chairs Ralph Humphrey og Joe Porcaro for at forbedre motoriske færdigheder, teknik og lyd, nutidige moderne rytmekoncepter og udvikle en bred vifte af repertoire på tværs af alle stilarter. Kurserne er specielt sekventeret for at maksimere læring potentiale i hele programmet. Derudover udvikler den moderne studieoptagelser og informerer eleverne om vigtige musik forretningspraksis. Dette online-hybridprogram indeholder også 2 besøg til intensiv programmering på campus.

Adgangskrav

High School Juniors, Seniorer og kandidater kan ansøge om Associate's Degree og Diploma programmer på LACM Online. Besøg vores Admissions hjemmeside For en detaljeret beskrivelse af ansøgningskrav. Kravene vil indeholde en musikalsk reference og officielle udskrifter. Internationale studerende skal indsende TOEFL score på 70 eller højere.

Sådan ansøger du om optagelse

Ansøgere, der er klar til at ansøge om LACM, skal færdiggøre et optagelsesprogram og uploade auditionsmedier gennem Accepted Application. Ansøgere skal anmode om deres officielle high school, GED eller college udskrifter fra deres tilskudsinstitution og få dem sendt til LACM. TOEFL Scores, for internationale studerende, skal også sendes til LACM. Alle ansøgere vil indsende et ansøgningsgebyr på 60 USD, når ansøgningen er afsluttet.

Overfør Credit

LACM Online overfører ikke direkte musikkreditter direkte fra en anden institution undtagen med tilknyttede gymnasier, der har etableret artikulationsaftaler. Studerende opmuntres til at tage kompetenceplaceringstestning. Studerende, der beviser evner til et kursus gennem placeringstestning, modtager kredit for kurset og kan fortsætte til næste niveau af instruktion.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Information
Deadline
Locations
USA - Pasadena, California
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Pasadena, California
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen