Dette program er tilgængeligt på campus eller online

Beskrivelse

Dette program forbereder eleverne til job med pligter, der er tildelt en begyndelsesrevisor, såsom verificering af tilføjelser, kontrol af revisioner, indlæg, kuponer, analysering af konti og udarbejdelse af regnskaber. Mange af kurserne overføres til fireårige gymnasier.

Artikulation

Washtenaw Community College i Ann Arbor, Michigan har mere end 120 artikulationsaftaler med fireårige gymnasier i hele staten. Studerende, der planlægger at overføre til et fireårigt college, skal mødes med en rådgiver for at sikre, at Michigan Overførselsaftale krav er opfyldt.

Kontakt information

Vi byder velkommen til dine spørgsmål, forslag eller kommentarer. Venligst mail os på studrec@wccnet.edu eller ring 734-973-3543. Vores åbningstider er kl. 12.00 til 11.00 (GTM) mandag til torsdag kl. 12:00 til 21:00 (GMT) fredag ​​og kl. 13:00 til kl.

Indlæggelser Krav

Studerende kan være forpligtet til at bevise bevis for akademisk færdighed for kurser i dette program. Din indlæggelses specialist vil rådgive dig om placering test er påkrævet.

Krav

Core Program Kurser:
Business and Supply Chain Analytics
College-niveau Math
Oprettelse af kundeoplevelsen
Introduktion til Supply Chain Management
Ledelsesfærdigheder
Administrere Operationer
Indkøb og lagerstyring
Detailprincipper og praksis
Supply Chain Field Studies
Transport og logistik
Opbevaring og logistik

Valgfrie kursuskreditter påkrævet: 26-27
Samlede kreditter er påkrævet: 60

Fodnoter

* Dette program tilbydes kun i on-line format og må kun forfølges af studerende, der er tilbage i deres hjemland. Studerende, der forfølger dette program, skal opfylde WCC's generelle adgangskrav, men eleverne behøver ikke at få et F1-visum, da de vil studere fra deres hjemland.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
4 semestre
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date