Associate of Science in Professional Studies (Online)

Generelt

Program beskrivelse

Bliv transformeret ved Union University .

Har du drømt om at optjene en college grad, men troede ikke, at det var muligt med dit ansvar og din tidsplan? Union University er klar til at samarbejde med dig i din uddannelse, fra ansøgning til eksamen.

Associate of Science in Professional Studies tilbyder overkommelig undervisning for voksne studerende.

  • Fuldt online program
  • Relevant kursusarbejde designet til at fremme din karriere
  • Koncentrationer i: Organisatorisk lederskab, kristent lederskab eller menneskelige tjenester
  • Afslut på mindre end to år

Er jeg klar?

På Union University opfordrer vi til ansøgninger fra voksne studerende med ringe eller ingen universitetserfaring. En Associate of Science-studerende skal være kandidat i en akkrediteret gymnasium eller have et gymnasiums ækvivalenseksamen og være mindst 22 år gammel. Du skal indsende følgende: ansøgning om optagelse, behandlingsgebyr, udskrifter fra alle akkrediterede institutioner, der deltager, gymnasietranskription / GED, hvis der er opnået mindre end 24 college-timer, immuniseringsrekord, en begrundelse, der beskriver, hvorfor du ønsker at deltage i Union University og to anbefalelsesbrev på angivne formularer. Har du spørgsmål om nogen af disse? Kontakt os. Vi er her for at hjælpe.

Kan jeg have råd til det?

Union University er nationalt anerkendt for akademisk ekspertise. Det er også overkommeligt, hvilket gør en grad fra Union opnåelig for voksne studerende. Du kan blive overrasket over den økonomiske støtte, der er tilgængelig for kvalificerede studerende. Kontakt os for at få mere information.

Pr. Semestertidsafgift for kurser for 2019-2020: $ 295 pr. Kredittime plus en $ 22 pr. Kreditstime studerendes servicegebyr.

Hvilke klasser har jeg brug for?

Vi arbejder med hver studerende for at udvikle den bedste handlingsplan til at gennemføre de krævede klasser og opfylde eksamenerne. Du kan vælge kurser fra en foreskrevet liste, baseret på dine behov, familiesituation og mål. Hvis du tidligere har optjent college-kredit, vil din udskrift blive evalueret. Derudover tilbyder Union Road til Graduation-seminarer for voksne studerende.

Hvordan planlægger jeg et universitetsstudium?

Union tilbyder studie- og skriveværksteder for at hjælpe voksne studerende med at blive genkendte af den akademiske indsats. Studerende kan tilkalde Associate degree-personale, når de føler pres eller har brug for akademisk rådgivning.

Vi kræver også en orienteringssession for studerende, der tager onlinekurser. Dette er din mulighed for at blive bekendt med brug af universitetsteknologi, akademiske ressourcer, studerendes tjenester og meget mere. Vi ønsker, at du skal nyde alle fordelene ved en Union University uddannelse.

Senest opdateret August 2019

Om skolen

Bliv transformeret ved Union UniversityLær gennem strenge akademikere. Trives i et Kristus-centreret samfund. Succes i dit liv og din karriere.Bliv transformeret ved Union University .Forfølg dine drø... Læs mere