Associate of Science i Computer Science

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Hvorfor en tilknyttet grad?

En associeret grad er en amerikansk universitetsgrad, der består af cirka 20 kurser i et valgt studieretning, som typisk afsluttes om to år. Mange studerende ved amerikanske universiteter vælger at starte deres akademiske karriere med en tilknyttet grad af flere årsager:

 • Efter at have afsluttet en tilknyttet grad, er der næsten ingen formaliteter involveret i at fortsætte ens studier mod en bachelorgrad.
 • At få en associeret grad giver de studerende et værktøj til karrierefremgang, mens de stadig studerer, samt en fordel ved at søge et job.
 • Forskning viser, at opdelingen af ens mål i kortere, mere håndterbare opgaver øger den enkeltes evne til at nå definerede mål.
 • Størstedelen af UoPeople's stipendium afsættes til studerende, der arbejder for en associeret grad.

138886_pexels-photo-806835.jpeg

Associate of Science i Computer Science

Associate of Science in Computer Science online uddannelse er bygget på en teknisk base og gør det muligt for studerende at udforske området fra en række perspektiver.

Studerende får en grundlæggende forståelse af:

 • Matematiske og videnskabelige principper, der ligger til grund for computing og informationsteknologi.
 • Sådan anvendes strategier til effektive design- og computersystemer.
 • Metoder og værktøjer til analyse af tekniske problemer.
 • Udvikle kritisk tænkning i computeretik.

Online datalogi associeret program introducerer studerende til IT-branchen, grundlægger dem i teknikkerne til computing og udstyrer dem til fortsat studium mod en bachelor i naturvidenskabelig grad.

Det er vigtigt at bemærke, at hver studerende får forbindelse med en personlig programrådgiver ved begyndelsen af deres studier, som forbliver hos dem indtil eksamen. Den studerendes personlige programrådgiver fungerer som hans / hendes støttesystem i hele deres studier. Den personlige programrådgiver svarer med glæde på alle de spørgsmål, den studerende måtte have, tilbyde akademisk rådgivning, diskuter valg af kursus og tilbyder opmuntring gennem hele den studerendes studier.

Programmål

Inden for rammerne af hver får studerende mulighed for at tilegne sig relevante færdigheder og viden.

Programmet har tre overordnede mål:

 1. Tilvejebringer rammer for anvendelse af strategier til effektiv design af computersystemer. Studerende lærer at:
  • Forstå brugen og strukturen af de fælles mekanismer til beskrivelse og design af software og hardwarestrukturer.
  • Forstå brugen af abstraktion i design, implementering og brug af databaser.
  • Demonstrere færdigheder i kerneprogrammeringsfærdigheder til at kode, debug og test programmeringsløsninger.
  • Anvend passende metoder i planlægning, udvikling og styring af designprojekter (BS-niveau).
 2. Dækker den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at analysere problemer fra flere perspektiver og søge løsning gennem flere metoder og værktøjer. Kandidater skal kunne:
  • Forstå de videnskabelige principper, der ligger til grund for de fysiske egenskaber ved computere, og være i stand til at opbygge konceptuelle modeller i forbindelse med dette.
  • Anvend deres viden om basale komponenter og interaktioner mellem hardware og software til at oprette programmer til at løse computerproblemer.
  • Anerkend behovet og demonstrer deres vilje til at udvide deres viden ud over klasselokalet.
  • Anvende matematikmetoder effektivt for at analysere og løse problemer (BS-niveau).
 3. Forbedrer en kommando over kritisk tænkning med hensyn til computeretik, privatliv og sikkerhed. Kandidater skal kunne:
  • Forstå de potentielle spændinger mellem samfundet og de berørte computers begrænsninger og muligheder.
  • Anerkende den potentielle etiske og sociale indvirkning på brugen og oprettelsen af teknologi.

[Bemærk: Associate of Science-niveauet har mange mål til fælles med bachelor of science-niveau. Dette afspejler det faktum, at studerende på associeret niveau opfylder de samme år 1 og år 2 programkrav. Fordi studerende på bachelorniveau derefter udfylder yderligere krav i hovedeksamen, forventes de at nå disse mål på et højere udviklingsniveau.]

Adgangskrav

Som et akkrediteret universitet har UoPeople en række krav til alle potentielle ansøgere for at hjælpe med at opretholde en stærk, intellektuel studerende.

For at opfylde adgangskrav skal ansøgere:

 • Vær 16 år eller ældre.
 • Kunne demonstrere færdiggørelse af gymnasiet.
 • Har engelsk færdigheder.

For at ansøge om optagelsesvederlag til UoPeople skal ansøgere udfylde en online-ansøgning, herunder betaling af et ikke-refunderbart ansøgningsgebyr på $ 60.

Ikke-indfødte engelske højttalere

Derudover skal ansøgere, der ikke er engelsktalende, som ikke er hjemmehørende, eller ikke har gennemført deres gymnasial uddannelse i en institution, hvor det primære undervisningssprog er engelsk, at fremlægge bevis for engelskfærdigheder under deres ansøgningsproces. Hvis ansøgere ikke er i stand til at fremlægge bevis for engelskfærdigheder, er de nødt til at gennemføre et UoPeople-engelskkursus, før de fortsætter til UoPeople Foundations.

Indgangsprøver

Adgangseksamener er ikke påkrævet for optagelse - det betyder, at du ikke behøver at indsende standardiserede testresultater for at blive accepteret til onlineuddannelsen på UoPeople in Computer Science.

Fonde Kurser

For at blive accepteret til en bacheloruddannelse skal studerende med succes gennemføre UoPeople Foundations-kurserne. UoPeople Foundations-kurserne er designet til at udstyre de studerende med de nødvendige færdigheder, der er nødvendige for at trives i deres akademiske gradstudier. Når studerende har bestået UoPeople Foundations-kurserne og sendt deres bevis på færdiggørelsesdokumentet for gymnasiet, kan de fortsætte som gradsstuderende på UoPeople i deres ønskede bacheloruddannelse. UoPeople Foundations-kurser tæller med tilknytningens og bachelorgradens kreditkrav.

Indsendelse af bevis for færdiggørelse af gymnasiet

Indsendelse af bevis for færdiggørelse af gymnasiet kan være opfyldt i din første periode hos UoPeople gennem indsendelse af:

 • Officielt eksamensbevis (eller udskrift, der viser eksamen) sendt direkte til UoPeople (enten sendt eller sendt online); eller
 • En fotokopi af det originale eksamensbevis (eller udskrift, der viser eksamen) certificeret af en notar sendt direkte til UoPeople (enten sendt eller sendt online); eller
 • Hvis en ansøger, såsom en flygtning eller asylansøger, ikke er i stand til at fremlægge de ovenfor anførte dokumenter, skal ansøgeren tage en evne til fordel-test, der er godkendt af det amerikanske uddannelsesministerium.

Afsendelse af dokumentation

For hurtigst mulig behandling af dit ansøgningsmateriale tilrådes det at sende dine dokumenter elektronisk direkte til din optagelsesrådgiver eller til admissions@uopeople.edu

Flygtninge og asylansøgere, der ikke er i stand til at fremlægge originale eksamensbeviser og / eller udskrifter, kan fremlægge alternativ dokumentation.

For ansøgere, der stadig ønsker at sende deres dokumenter til Kontoret for Admission i Pasadena, Californien, skal sendes til følgende adresse:

University of the People
595 E. Colorado Boulevard. Suite 623
Pasadena, CA 91101, USA

Dokumenter, der ikke er på det engelske sprog, skal indsendes sammen med en officiel notarized oversættelse. Originalen såvel som den engelske version skal sendes til UoPeople.

UoPeople accepterer også følgende officielle post-sekundære legitimationsoplysninger til optagelsesvurdering: Bachelor, kandidat og doktorgrad.

Det er vigtigt at kontrollere, at alle de relevante dokumenter er inkluderet, samt at være sikker på, at du har kopier af dine personlige poster.

*** Bemærk, at alle indsendte dokumenter tilhører University of the People og ikke kan returneres på grund af universitetsreglerne.

Hvis ansøgere har spørgsmål eller spørgsmål vedrørende de krævede dokumenter, de har brug for at sende, kan de kontakte deres personlige Admissions Advisor eller Office of Admissions på admissions@uopeople.edu.

138888_pexels-photo-577585.jpeg

Overdragelse

Overførsel af kredit til UoPeople:

Studerende og ansøgere på UoPeople har mulighed for at overføre kreditter til deres uddannelser på UoPeople.

For bacheloruddannelser UoPeople kan tildele overførsel af op til 50% af de krævede programkreditter. I særlige tilfælde kan UoPeople vælge at gøre en undtagelse - hvilket giver mulighed for op til 75%.

Dette betyder, at studerende ikke kan overføre mere end 45 studiepoeng mod afslutningen af en Associate-grad.

Overførsel af kredit fra UoPeople til andre institutioner:

Overførbarheden af kreditter og legitimationsoplysninger er efter den skønsmæssige skøn for den institution, som du søger at overføre, og kan omfatte et overførselsgebyr.

Betaler for skole

UoPeople er i stand til at tilbyde vores studerende en online grad undervisningsfri på grund af vores unikke model for online videregående uddannelser. Vores minimale behandlingsgebyrer hjælper med at bevare vores undervisningsfri online gradestruktur - tillader alle kvalificerede studerende at modtage deres online grad uden udgifter til uddannelse, kursusmateriale eller årlige tilmeldingsgebyrer.

Tilmeldingsgebyr

Vi beder om et ikke-refunderbart ansøgningsgebyr på $ 60 og et vurderingsgebyr på $ 100 pr. Eksamen [ikke i en fuld betaling, men på tidspunktet for hver eksamen], som kan dækkes af adskillige tilskud og stipendier.

De anslåede samlede gebyrer for Associate's grad er som følger: $ 2.060

Afbestillingspolitik

En studerende har ret til at annullere denne aftale på enhver måde og til enhver tid. Annullering er effektiv fem (5) dage efter, at universitetet har modtaget meddelelsen om en studerendes annullering. I løbet af denne periode kan du meddele universitetet, at du ikke længere ønsker at annullere denne aftale. Meddelelse om annullering er effektiv, hvis det viser, at den studerende ikke længere ønsker at være bundet af denne aftale eller fortsætte deres deltagelse på universitetet. Hvis den studerende annullerer denne aftale, er den studerende ikke ansvarlig for universitetet, og universitetet refunderer alle penge, der er betalt ved deltagelse på den første klassesession eller den syvende dag efter tilmeldingen, alt efter hvad der er senere, bortset fra ikke-refunderbare gebyrer.

Tilbagebetalings politik

Studerende, der slutter eller trækker sig tilbage fra et kursus inden for den krævede frist, skal ikke betale vurderingsgebyret.

Ansøgningsgebyret kan ikke refunderes, undtagen i tilfælde, hvor ansøgere trækker deres ansøgning om optagelse inden en beslutning om optagelse træffes. Ansøgere kan skrive en formel anmodning om refusion af ansøgningsgebyret til deres personlige rådgiver. Hvis godkendt, vil restitutioner være tilgængelige for ansøgeren inden for 30 dage efter indgivelse af den formelle anmodning, og refusionen vil blive udstedt ved hjælp af den samme betalingsmetode, som ansøgeren har brugt til at betale gebyret.

Studerende, der forbliver på deres kursus ud over fristen for tilbagetrækning af kursus, er ikke berettiget til refusion af bedømmelsesgebyret. Bedømmelsesgebyret refunderes kun i tilfælde, hvor universitetet har aflyst en studerendes kursus, eller hvis den studerendes arbejde overhovedet ikke blev vurderet i løbet af kurset.

Programkrav

Associate of Science kræver gennemførelse af mindst 60-semesters kreditter, herunder generelle uddannelseskurser og alle kurser, der er angivet til kursuskravene i hovedstuen.

 • Udfyld mindst 60 godkendte point.
 • Optjen et kumulativt gennemsnit på mindst 2,00 i alle kurser, der er forsøgt på UoPeople.
 • Optjen et samlet gennemsnit på mindst 2,00 på alle kurser, der er taget i det store studieområde.
 • Udfyld alle krav til Associate's Degree på højst 25 vilkår for aktiv tilmelding eksklusive eventuelle perioder med adskillelse fra universitetet.
 • Fuldfør de 5 krævede proctored eksamener.

University of the People har fem valgperioder i sit studieår, hver ti uger lang. Studerende skal udfylde alle krav til Associate's Degree på højst 25 betingelser for aktiv tilmelding.

Bedømmelse af politikker og praksis

Universitetet sikrer, at studerende får udstedt karakterer rettidigt, og at karakterer bestemmes på en måde, der er nøjagtig, retfærdig og konsekvent anvendes i overensstemmelse med etablerede standarder. Ved afslutningen af hvert studieperiode kan studerende kontrollere deres karakter i deres uofficielle akademiske rekord i Studentportalen.

Da den uofficielle akademiske optegnelse er en permanent registrering af den studerendes akademiske præstation, inklusive kursusvalg, karakterer og point, der er optjent til en grad, skal den altid være korrekt. Studerende, der mener, at der er begået en fejl i deres akademiske optegnelser, skal være i kontakt med Kontoret for Akademiske Anliggender på academic.affairs@uopeople.edu.

Studerende opfordres til at tale med deres kursusinstruktører, hvis de ønsker yderligere afklaring af deres karakterer, gerne vil diskutere deres vurderinger eller overvejer at anmode om en karakterændring. Studerende med yderligere klager over påstået urimelig eller forkert klassificering ved UoPeople og som ikke er i stand til at nå en beslutning med deres kursusinstruktør, kan anmode om en form for appelform fra Office of Academic Affairs.

Curriculum

Individuelle kurser er byggestenene i hvert uddannelse. Kursuskrav er struktureret for at sikre, at studerendes studier omfatter en bred vifte af emner og tilgange, med en passende balance opretholdt mellem de tre læseplaner, der omfatter en liberal kunstuddannelse: General Education, The Major og Electives. De tre komponenter er beskrevet nedenfor:

Generel Uddannelse

Studerende, der forfølger en Associate of Science-grad, skal gennemføre følgende 9 kurser for at opfylde kravene til almen uddannelse. For at se den komplette liste over krævede almenuddannelseskurser, skal du besøge kataloget eller kurset Katalog for generel uddannelse.

Store kurser kræves

 • MATH 1201 College Algebra
 • MATH 1280 Introduktion til statistik
 • CS 1101 Grundlæggende programmering
 • CS 1102-programmering 1
 • CS 1103-programmering 2
 • CS 1104 Computersystemer
 • CS 2203 databaser 1
 • CS 2204 Kommunikation og netværk
 • CS 2205 Webprogrammering 1 (proctored kursus)
 • CS 2301 Operativsystemer 1 (proctoreret kursus)
 • CS 2401 Software Engineering 1

Andre valgfag

Studerende, der forfølger en Associate of Science-grad, kan vælge yderligere valgfrie kurser ud over dem, der er specificeret i kravene til almen uddannelse, og / eller vælge introduktionskurser i andre hovedfag og / eller tage yderligere kurser i en studerendes hovedeksamen, der muligvis ikke kræves til graden.

Karriere

Efterhånden som teknologien fortsætter med at udvikle og påvirke jobmarkedet, er studerende med en grad i datalogi i stigende grad ønsket af arbejdsgivere til mange forskellige stillinger. Hvis du har en passion for teknologi og computere, vil det at forfølge din associerede grad i computervidenskab give dig et nyt sæt værktøjer og kvalificere dig til en spændende karriere som computerprogrammør, databaseadministrator, softwareingeniør, informationsteknologispecialist, netværkssystemadministrator og mere.

Dit to-årige studiekursus lærer dig de grundlæggende elementer i programmering, databasedesign og netværksfundament - forbered dig på en lang række ansættelsesmuligheder på entry-level med store og små virksomheder. Ifølge det amerikanske departement for arbejdsstatistik tjener personer med en tilknyttet grad i gennemsnit 20% mere om ugen end dem med kun et gymnasiumseksamen.

Virksomheder af alle slags fra en bred vifte af brancher har i stigende grad behov for teknisk-kyndige selvstartere til at udvikle og administrere deres databaser og analysere deres data - hvilket gør graden indehavere inden for computervidenskab til et aktiv.

Så gør dig klar til at omdanne din lidenskab til et erhverv og åbne dig selv for spændende, nye muligheder inden for datalogi.

Teknologi Krav

For at gennemføre et uddannelse på University of the People skal studerende have konsekvent adgang til en computer med en pålidelig internetforbindelse. Hvis studerende arbejder på en computer, der ikke er deres personlige computer og ikke er i stand til at gemme dokumenter, er det vigtigt også at få et eksternt drev. Da der ikke er obligatoriske videomaterialer til University of the People kurserne, kan dette drev være et simpelt USB-drev.

De fleste af det læringsmateriale, som de studerende har at gøre med på deres UoPeople-kurser, er kompatible med Adobe PDF eller Microsoft Office. Vores læringsplatform, Moodle, kan fås ved hjælp af de nyeste versioner af IE, Safari, Opera og Chrome, men vi anbefaler, at studerende bruger den nyeste version af Mozilla Firefox. Bemærk også, at selv om det ikke anbefales at arbejde gennem en mobilenhed, er det en mulighed. Det er ikke nødvendigt at købe software for at studere på University of the People .

Studerende behøver ikke at købe Microsoft Office. Office 365, en abonnementstjeneste, der tilbyder Microsoft Office suite-software - og så meget mere - gives til alle UoPeople-studerende uden ekstra omkostninger.

Bemærk, at uanset hvilket system studerende vælger at bruge, skal alle filer, der deles med kursusinstruktører og klassekammerater, gemmes i enten Microsoft-kompatible formater eller PDF-format.

* Visse kurser kan kræve installation og brug af anden specialiseret software. Disse oplysninger vises i den relevante kursusplan.

Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

University of the People (UoPeople) is the Education Revolution. We are the first non-profit, tuition-free, American accredited online university. Dedicated to opening access to higher education globa ... Læs mere

University of the People (UoPeople) is the Education Revolution. We are the first non-profit, tuition-free, American accredited online university. Dedicated to opening access to higher education globally, UoPeople is designed to help qualified high school graduates overcome financial, geographic, political, and personal constraints keeping them from collegiate studies. Minimer