Karriere inden for informationsteknologi vokser hurtigt, og du vil ikke gå glip af muligheden for at optjene din online Computer Information Systems - Networking-grad fra Bryan University . Med en tilknyttet grad af informationsteknologi fra Bryan University kan du lære, hvad du har brug for at vide for at gå professionelt videre og skabe et solidt træningsgrundlag for din fremtidige it-karriere.

En on-campus eller online Associate of Applied Science-grad i computerinformationssystem-netværk fra Bryan University giver dig en bred vifte af færdigheder, du har brug for for at få succes. Med IT-kurser fra netværksskripting til administration af informationsteknologi er du klar til at finde den sti, der passer dig - og få ret til at arbejde. Vores instruktører har den førstehåndserfaring og tilbyder værdifuld indsigt og praktiske strategier designet til at hjælpe dig med succes.

På Bryan University behøver du ikke bruge fire år på at prøve at optjene din IT-grad. Du lærer, hvad du har brug for at vide for at komme ind i arbejdsstyrken og vokse i din karriere.

Program højdepunkter

  • 70 uger; 7 kvartaler i længde
  • IT 150 - Microsoft Server Administration
  • CN 211 - Netværkssikkerhed
  • CN 270 - Microsoft-applikationsinfrastruktur

En fremtid at se fremad til

Uanset om du vil være netværksspecialist for et stort selskab eller en databasechef for en non-profit organisation, kan Bryan University 's Associate of Applied Science-grad inden for computerinformationssystemer-netværk forberede dig på din lyse fremtid inden for informationsteknologi .

”Erfaringerne fra Bryan University blev adskilt fra de fleste traditionelle skolemetoder og undervisning. Den opmærksomhed og tålmodighed, som lærerne giver dig, er ikke opdelt. ” Ryan Bayless, Computer Information Systems - Networking Graduate

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurser fra Bryan University »

Senest opdateret Juli 25, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
70 uger
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Bryan University - Information Technology

Bryan University - Hear What Our Students Say

Complete your degree 100% Online at Bryan University