ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Associate grader kan hjælpe eleverne fremme deres uddannelse og lære mere om bestemte emner. Denne type program kan hjælpe med at forbedre legitimationsoplysninger og styrke forståelsen af ​​vigtige begreber. Mange forskellige programmer og fagområder er tilgængelige for interesserede studerende.

Feltet af scenekunst er en fællesbetegnelse for alle former for ydeevne, herunder dans, teater og musik. Undersøgelser omfatter akademiske sysler, såsom historier og teorier, samt teknisk uddannelse i en bred vifte af ydeevne stilarter.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

4 Resultater i Scenekunst, Fjernundervisning Filter

Associate's grad i guitar præstation

Los Angeles College of Music
Associate Degrees
Sep 2020
<
Deltid
Engelsk
Online

Associate of Arts-programmet i Guitar Performance er en 9-kvarters deltid Professional Degree-program. Studerende lærer grundlæggende og avancerede præstationsevner, samtidig ...

Læs mere

Associate of Science i musikproduktion

The Los Angeles Film School Online
Associate Degrees
Sep 2020
<
Fuldtid
<
18 måneder
Engelsk
Online

Er du passioneret for musik? Har du et stærkt ønske om at lære om den professionelle side af musikbranchen? Med vores online gradprogram lærer du, hvordan du producerer og kom ...

Læs mere

Associeret grad i tromme præstation

Los Angeles College of Music
Associate Degrees
Sep 2020
<
Deltid
Engelsk
Online

Associate of Arts-programmet i Drum Performance er et 9-kvarters deltid Professional Degree-program.

Læs mere

Associate grad i musikproduktion og optagelse

Los Angeles College of Music
Associate Degrees
Sep 2020
<
Deltid
Engelsk
Online

Associate of Arts-programmet i Music Producing & Recording er en 9-kvarters deltid Professional Degree-program.

Læs mere