ONLINESTUDIES

Hvert år tusindvis af studerende vælger at forfølge associate grader. Disse programmer er gode til at fremme ens uddannelse og øge konkurrenceevnen på jobmarkedet. Derudover kan de tillade studerende at opbygge deres videngrundlag og lære om interessante emner.

Musikproduktion er et spændende og hurtigt fremskredende felt, der kan appellere til mange studerende. Læreplanen for en majoritet i musikproduktion består normalt af emner som blanding, sammensætning og teori. Studerende kan også lære at udnytte industri-standard programmer og teknologi.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Fra oprindelige civilisationer til moderne imperier, Nordamerika har masser af hands-on uddannelsesmuligheder at tilbyde akademikere. Fyldt med en række forskellige kulturer, kan de studerende uddanne sig i godt afrundet måde.

1 Resultater i Musikproduktion, Nordamerika, Fjernundervisning Filter

Associate of Science i musikproduktion

The Los Angeles Film School Online
Associate Degrees
Sep 2020
<
Fuldtid
<
18 måneder
Engelsk
Online

Er du passioneret for musik? Har du et stærkt ønske om at lære om den professionelle side af musikbranchen? Med vores online gradprogram lærer du, hvordan du producerer og kom ...

Læs mere