ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Mange studerende tjene associate grader i løbet af deres første par år af en videregående uddannelse. Da de kræver normalt omkring to års studier, kan disse grader fungere enten som erhvervskvalifikationer eller som forløbere for mere avancerede grader.

Typisk musik programmer koncentrere sig om de historiske, teoretiske og tekniske aspekter af musik og performance. Et tværfagligt felt, musik er lige så meget for den ambitiøse akademiske som det er for de håbefulde professionel musiker.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

4 Resultater i Musik, USA, Fjernundervisning Filter

Associate's grad i guitar præstation

Los Angeles College of Music
Associate Degrees
Sep 2020
<
Deltid
Engelsk
Online

Associate of Arts-programmet i Guitar Performance er en 9-kvarters deltid Professional Degree-program. Studerende lærer grundlæggende og avancerede præstationsevner, samtidig ...

Læs mere

Associate of Science i musikproduktion

The Los Angeles Film School Online
Associate Degrees
Sep 2020
<
Fuldtid
<
18 måneder
Engelsk
Online

Er du passioneret for musik? Har du et stærkt ønske om at lære om den professionelle side af musikbranchen? Med vores online gradprogram lærer du, hvordan du producerer og kom ...

Læs mere

Associeret grad i tromme præstation

Los Angeles College of Music
Associate Degrees
Sep 2020
<
Deltid
Engelsk
Online

Associate of Arts-programmet i Drum Performance er et 9-kvarters deltid Professional Degree-program.

Læs mere

Associate grad i musikproduktion og optagelse

Los Angeles College of Music
Associate Degrees
Sep 2020
<
Deltid
Engelsk
Online

Associate of Arts-programmet i Music Producing & Recording er en 9-kvarters deltid Professional Degree-program.

Læs mere