ONLINESTUDIES

Associate grader kan hjælpe eleverne fremme deres uddannelse og lære mere om bestemte emner. Denne type program kan hjælpe med at forbedre legitimationsoplysninger og styrke forståelsen af ​​vigtige begreber. Mange forskellige programmer og fagområder er tilgængelige for interesserede studerende.

Musik programmer tilbyder de studerende mulighed for at forfølge en bred vifte af emner, fra musikteori til koncert. Uanset om teknisk dygtige eller fagligt nysgerrig, musik undersøgelser giver en engagerende tilgang til en større forståelse af kunst.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

De Forenede Stater er et stort land i det nordlige Amerika, ofte kendt som "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "staterne ". Det er også samler mere end 310 mio mennesker, der er verdens 's tredjestørste befolkning. Det omfatter tætbefolkede byer med vidtstrakte forstæder, og store, ubeboede og naturligt smukke områder på samme tid.

4 Resultater i Musik, Nordamerika, Fjernundervisning Filter

Associate's grad i guitar præstation

Los Angeles College of Music
Associate Degrees
Sep 2020
<
Deltid
Engelsk
Online

Associate of Arts-programmet i Guitar Performance er en 9-kvarters deltid Professional Degree-program. Studerende lærer grundlæggende og avancerede præstationsevner, samtidig ...

Læs mere

Associate of Science i musikproduktion

The Los Angeles Film School Online
Associate Degrees
Sep 2020
<
Fuldtid
<
18 måneder
Engelsk
Online

Er du passioneret for musik? Har du et stærkt ønske om at lære om den professionelle side af musikbranchen? Med vores online gradprogram lærer du, hvordan du producerer og kom ...

Læs mere

Associeret grad i tromme præstation

Los Angeles College of Music
Associate Degrees
Sep 2020
<
Deltid
Engelsk
Online

Associate of Arts-programmet i Drum Performance er et 9-kvarters deltid Professional Degree-program.

Læs mere

Associate grad i musikproduktion og optagelse

Los Angeles College of Music
Associate Degrees
Sep 2020
<
Deltid
Engelsk
Online

Associate of Arts-programmet i Music Producing & Recording er en 9-kvarters deltid Professional Degree-program.

Læs mere