close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En associeret grad er en bachelor program normalt forfølges efter gymnasiet, men før eventuelle andre undersøgelser universitet-niveau. En online associeret grad foregår næsten udelukkende online; nogle universiteter kan kræve, at studerende deltage i en on-campus klasse samt. Dette studium kan normalt være afsluttet i to år. Hvad er en online ass… Læs mere

En associeret grad er en bachelor program normalt forfølges efter gymnasiet, men før eventuelle andre undersøgelser universitet-niveau. En online associeret grad foregår næsten udelukkende online; nogle universiteter kan kræve, at studerende deltage i en on-campus klasse samt. Dette studium kan normalt være afsluttet i to år.

Hvad er en online associeret grad i ledelse? Mange online associate grader i ledelse er designet til at hjælpe eleverne gå fra entry-level positioner til ledelsen. Med henblik herpå mange programmer fokuserer på forretningsmæssige teorier, beslutningstagning, trends og lederskab teknikker. De nøjagtige kurser, du nødt til at tage kan afhænge af den skole du deltage. Nogle eksempler kan nævnes edb-applikationer, principper for ledelse, matematik og økonomi, intern markedsføring, teknisk skriftligt, detailstyring og markedsføring forskning.

Efter at have afsluttet denne grad, kan du være i stand til at analysere problemer, kommunikere effektivt og markedet godt.Med disse færdigheder, er det mere sandsynligt, at du vil være i stand til at få et ledelsesmæssigt niveau position. Nogle virksomheder kan endda være villige til at betale dig mere på grund af din uddannelse.

Hvis du vil have et skøn over omkostningerne ved en associeret grad i ledelse, bliver du nødt til at kontakte de skoler, du tænker på at deltage. Mange faktorer påvirker undervisning, såsom placering af skolen, programmets varighed og nødvendige redskaber til at deltage i klassen online.

En anden ting du måske ønsker at overveje, før der ansøges om dette program er de karrieremuligheder det giver. Studerende med en associeret grad i ledelse kan være i stand til at arbejde i virksomhedernes, regering eller almennyttige organisationer. Højtstående stillinger, såsom chief executive officer, menneskelige ressourcer manager og vice president af operationer, kan være inden for rækkevidde. Dog kan dine tidligere erfaringer spiller en rolle i de job, du er i stand til at få efter endt uddannelse.Mange studerende vælger at bruge denne associeret grad som et springbræt til videre uddannelse.

Ansøgning om en associeret program i ledelse er nemt. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich , Schweiz

Den schweiziske Diploma (År 1), eller Associate af bachelor i International ledelse diplom betyder det første niveau af præstation i enhver akademisk disciplin.

Den schweiziske Diploma (År 1), eller Associate af bachelor i International ledelse diplom betyder det første niveau af præstation i enhver akademisk disciplin. -
Associate Degrees
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her