Filter
Associate Degrees
USA Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Hvert år tusindvis af studerende vælger at forfølge associate grader. Disse programmer er gode til at fremme ens uddannelse og øge konkurrenceevnen på jobmarkedet. Derudover kan de tillade studerende at opbygge deres videngrundlag og lære om interessante emner.

Personer, der søger en relativt hurtig vej til en lovkarriere, eller en skridt mod at blive advokat, kan være interesseret i et paralegalstudieprogram. Efter at have studeret emner som retssystemet, juridisk terminologi og dokumentation, kan kandidater tage paralegal certificering testning.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Juridisk assistentuddannelse, USA, Fjernundervisning

Brighton College

Paralegal Institute tilbyder en mulighed for dig at tilføje en konkurrencefordel til din udøvelse af en stilling i Paralegal-feltet ved at tilbyde en Associate Degree i P ... [+]

Paralegal Institute tilbyder en mulighed for dig at tilføje en konkurrencefordel til din udøvelse af en stilling i Paralegal-feltet ved at tilbyde en Associate Degree i Paralegal Studies program. Vi tilbyder også Paralegal Continuing Education programmer, der kan hjælpe dig med at holde denne konkurrencefordel, mens du forfølger avancerede karrieremuligheder.

Paralegal Institute tilbyder en ekstra mulighed for dig at tilføje en konkurrencefordel til din udøvelse af den bedste ledige position i Paralegal feltet ved at tilbyde paralegal programmer som Associate Degree i Paralegal Studies.

Studerende skal med succes gennemføre de samme kurser, der er beskrevet i Paralegal Diploma-programmet, samt de fem specialkurser på 15 kredit timer. For at opfylde kravene til ADPS skal eleverne tage 5 generelle uddannelseskurser (eller overføre kreditter, der viser færdiggørelse og kompetence i disse kurser, der passerer med en C eller bedre). ADPS består af 60 semester timer og 2700 uretimer, som omfatter de generelle uddannelseskurser på 15 semester timer.... [-]

USA USA Online
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk