Filter
Associate Degrees
Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Associate grader kan hjælpe eleverne fremme deres uddannelse og lære mere om bestemte emner. Denne type program kan hjælpe med at forbedre legitimationsoplysninger og styrke forståelsen af ​​vigtige begreber. Mange forskellige programmer og fagområder er tilgængelige for interesserede studerende.

Personer med en uddannelsesmæssig eller erhvervsmæssig baggrund i et beslægtet område kan overveje et kursus i international ledelse. Dette kursus giver en grundig undersøgelse af ledelsesmæssige principper i forhold til deres globale applikationer. I betragtning af den brede anvendelsesområde for ledelse, kan denne information anvendes i en række forskellige discipliner.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i International forvaltning

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Den schweiziske Diploma (År 1), eller Associate af bachelor i International ledelse diplom betyder det første niveau af præstation i enhver akademisk disciplin. ... [+]

Human Resources i Business Forståelse Forbrugeradfærd Principper for Business Operations Avancerede virksomheder Matematik

Eksamensbevis:

[-]
Schweiz Zürich
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk