ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Mange studerende tjene associate grader i løbet af deres første par år af en videregående uddannelse. Da de kræver normalt omkring to års studier, kan disse grader fungere enten som erhvervskvalifikationer eller som forløbere for mere avancerede grader.

Uddannelse i optagelse kan være af interesse for studerende over hele verden. Disciplinen undersøger alle former for lydoptagelse, blandingsteknologi med kreativitet. Studerende i programmerne kan studere musik, tv og film eller videospil.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

1 Resultater i Indspilning, Fjernundervisning Filter

Associate grad i musikproduktion og optagelse

Los Angeles College of Music
Associate Degrees
Sep 2020
<
Deltid
Engelsk
Online

Associate of Arts-programmet i Music Producing & Recording er en 9-kvarters deltid Professional Degree-program.

Læs mere