ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En online associeret grad er en glimrende måde at fremme din videregående uddannelse uden at skulle bekymre sig om planlægning eller rejse. Med klasser tilbydes via internettet, kan disse programmer hjælpe dig med at tjene en to-årig grad, der generelt uddyber din forståelse af dit valgte område.

Du kan være nysgerrig: Hvad er en online associeret grad i erhvervslivet? Dette studium er beregnet til at hjælpe dig med at lære alt om, hvordan virksomheder fungerer, samt hvordan at administrere dem. Klasser kan omfatte emner som økonomi, ledelse, forretningsetik, markedsføring, regnskab, og iværksætteri. Et af disse programmer kan også lære de studerende, hvordan man anvender forretningsmodeller til den virkelige verden situationer. Indimellem de har en særlig fokus, såsom business administration.

En række fordele kan udledes tjene en af ​​disse grader.Mange studerende oplever, at deres teamwork, lederskab og kommunikationsevner er forbedret, hvilket kan give dem mulighed for at udføre mere effektivt i deres valgte område. Derudover disse programmer er glimrende forberedelse for andre videregående uddannelser, såsom en bachelorgrad eller en MBA.

Omkostningerne ved en online associeret grad i erhvervslivet vil afhænge af en række forskellige faktorer. Vær sikker på at gøre din forskning på økonomiske forhold, før du foretager beslutningen om at tilmelde. Hvis du ønsker at modtage nøjagtige og aktuelle oplysninger om undervisning, gebyrer, materielle omkostninger, og andre udgifter, så kontakt din valgte institution direkte.

En associeret grad i erhvervslivet giver de studerende mulighed for at deltage i mange forskellige områder og potentielle karrierer. Studerende kan beslutte at arbejde for små, mellemstore eller store virksomheder i mange forskellige brancher.Mange studerende vælger at påtage sig entry-level lederstillinger efter endt uddannelse, mens andre beslutter at forfølge andre, mere avancerede grader. Nogle studerende vælger selv at starte deres egen virksomhed.

Hvis du ønsker at tjene en af ​​disse grader, kan vi hjælpe. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

1 Resultater i Erhverv Filter

Associate of Arts

University Canada West (UCW)
Associate of Arts
Associate Degrees
Jul 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet
Online

Associate of Arts (AA) -graden giver dig et bredt fundament af viden. Dette 60-studieprogram (20 kurser) forbereder dig til yderligere efteruddannelse eller til at gå direkte ...

Læs mere