Filter
Associate Degrees
Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

At opnå en online associeret grad kan hjælpe med at støtte studerende, der søger at udmærke sig i et udvalgt felt eller handel, og inviterer større muligheder for fremtidige karriere. Disse grader stiger ofte til højere lære og endnu mere prestigefyldte anerkendelser. En række emner er tilgængelige på associeret grad og kan generelt erhverves inden for to år.

Hvad er en online tilknyttet grad på engelsk? Dette program kan give eleverne mulighed for at forbedre deres læsnings-, skrive- og lytteevner på engelsk. Disse online kurser kan variere fra lingvistik til læseforståelse, fokusere i engelsk litteratur eller lære at skrive forskningspapirer. For dem der ønsker at lære engelsk som andresprog, er ESL-kurser ofte givet til begyndere på området.

At opnå en engelsk grad kan være yderst gavnlig.Studerende kan få praktiske færdigheder i kreativ skrivning, dybdegående læsning og generelt større talende evner. Sådanne værdifulde aktiver er vigtige for at lykkes i ethvert fagområde eller erhvervsliv. Fremragende kommunikation, både mundtlig og skriftlig, er ofte vigtig på arbejdspladsen.

Omkostningerne til dette online-uddannelsesprogram varierer generelt efter land, institution og den gennemsnitlige længde af disse programmer på to år. For større indsigt i prisfastsættelsen, kan du få hjælp til at søge information fra et foretrukket kollegiums hjemmeside.

Siden læring engelsk færdigheder er så bredt emne, det efterlader mange døre åbne i form af jobmuligheder. Sådan uddannelse og erfaring kan føre til karriere inden for marketing og reklame, journalistik, administration eller generel ledelse, kundeservice og meget mere. Der er også specialiserede job som f.eks. Juridisk assistent, banktæller eller lærerhjælp, der kan opnås gennem mere specifik træning.

At få en associeret grad er blevet mere opnåelig end nogensinde før på grund af fjern tilgængelighed via online-programmer. Internationale muligheder blomstrer. Du skal blot søge efter dit program nedenfor og kontakte direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Engelsk

Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.

Denne to-årigt program forbereder de studerende på engelsk færdigheder til: TOEFL / IELTS, grundlæggende engelsk undervisning, fortsættelse i akademiske studier, call-cen ... [+]

Rays Online College Kurser tilbyder kurser for studerende, der har brug engelskkundskaber til en lang række forskellige formål: forbereder TOEFL / IELTS eksamener, overføre til en vestlig universitet, undervisning grundlæggende engelsk, der arbejder i et call-center, eller transskribere medicinske anvisninger.

Studerende normalt tage to kurser ad gangen, over en ni-ugers periode. Der er 5 vilkår i et år, så der i to år den studerende har gennemført 20 kurser. Hvert kursus svarer til en 3-kredit amerikansk kursus. Associate Degree omfatter derfor 60 point.

Udbudte kurser begynder 4 Jan 2016 er engelsk lytte, engelsk skriftligt, Internettet, og kritisk tænkning og logik. En komplet liste over kurser er tilgængelig på anmodning.... [-]

USA USA Online Filippinerne Manila
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
Online
Læs mere på dansk
Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.

Rays Online College Credits tilbyder en online Associate svarende til den toårige Associate Degree program for mange internationale universiteter Grad. ... [+]

Rays Online College Credits tilbyder en online Associate Degree, svarende til den toårige Associate Degree program for mange internationale universiteter. Efter endt Foundation år på Rocc, kan eleverne derefter overføre kreditter til udenlandske (især amerikanske eller asiatiske) programmer.

Den Associate Program på Rocc koster kun USD4800 for hele to år af 20 kurser, sammenlignet med de $ 20.000 for andre amerikanske toårige online-programmer, eller i forhold til gennemsnittet på næsten $ 100.000 til at deltage i to år af en privat amerikansk universitet.

Den Associate Program bygger på fundamentet år Program, hvis kurser er beskrevet i vores beskrivelse af fundamentet år. De yderligere 10 kurser er igen opdelt i 5 engelske og 5 kernefag. Engelskkurser er valgt fra: Oplæsning i Social Sciences, engelsk idiomer og udtryk, Lingvistik, Etymologi og Word afledninger, engelsk litteratur, Business engelsk og skrive Forskning Paper. De fem ikke-engelske kurser vælges fra: Økonomi, Psykologi, Statistik, kunst og humaniora, ASEAN-studier. Og amerikanske undersøgelser.... [-]

Filippinerne Manila USA USA Online
November 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 find din doctor juris
Online
Læs mere på dansk