Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

At opnå en online associeret grad kan hjælpe med at støtte studerende, der søger at udmærke sig i et udvalgt felt eller handel, og inviterer større muligheder for fremtidige karriere. Disse grader stiger ofte til højere lære og endnu mere prestigefyldte anerkendelser. En række emner er tilgængelige på associeret grad og kan generelt erhverves inden for to år. Hvad er en online tilkny… Læs mere

At opnå en online associeret grad kan hjælpe med at støtte studerende, der søger at udmærke sig i et udvalgt felt eller handel, og inviterer større muligheder for fremtidige karriere. Disse grader stiger ofte til højere lære og endnu mere prestigefyldte anerkendelser. En række emner er tilgængelige på associeret grad og kan generelt erhverves inden for to år.

Hvad er en online tilknyttet grad på engelsk? Dette program kan give eleverne mulighed for at forbedre deres læsnings-, skrive- og lytteevner på engelsk. Disse online kurser kan variere fra lingvistik til læseforståelse, fokusere i engelsk litteratur eller lære at skrive forskningspapirer. For dem der ønsker at lære engelsk som andresprog, er ESL-kurser ofte givet til begyndere på området.

At opnå en engelsk grad kan være yderst gavnlig.Studerende kan få praktiske færdigheder i kreativ skrivning, dybdegående læsning og generelt større talende evner. Sådanne værdifulde aktiver er vigtige for at lykkes i ethvert fagområde eller erhvervsliv. Fremragende kommunikation, både mundtlig og skriftlig, er ofte vigtig på arbejdspladsen.

Omkostningerne til dette online-uddannelsesprogram varierer generelt efter land, institution og den gennemsnitlige længde af disse programmer på to år. For større indsigt i prisfastsættelsen, kan du få hjælp til at søge information fra et foretrukket kollegiums hjemmeside.

Siden læring engelsk færdigheder er så bredt emne, det efterlader mange døre åbne i form af jobmuligheder. Sådan uddannelse og erfaring kan føre til karriere inden for marketing og reklame, journalistik, administration eller generel ledelse, kundeservice og meget mere. Der er også specialiserede job som f.eks. Juridisk assistent, banktæller eller lærerhjælp, der kan opnås gennem mere specifik træning.

At få en associeret grad er blevet mere opnåelig end nogensinde før på grund af fjern tilgængelighed via online-programmer. Internationale muligheder blomstrer. Du skal blot søge efter dit program nedenfor og kontakte direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.
Manila, Filippinerne +1 Mere

Denne to-årigt program forbereder de studerende på engelsk færdigheder til: TOEFL / IELTS, grundlæggende engelsk undervisning, fortsættelse i akademiske studier, call-center j ... +

Denne to-årigt program forbereder de studerende på engelsk færdigheder til: TOEFL / IELTS, grundlæggende engelsk undervisning, fortsættelse i akademiske studier, call-center job, medicinsk transskription, etc. -
Associate Degrees
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk
Online
 
Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.
Manila, Filippinerne +1 Mere

Rays Online College Credits tilbyder en online Associate svarende til den toårige Associate Degree program for mange internationale universiteter Grad.

Rays Online College Credits tilbyder en online Associate svarende til den toårige Associate Degree program for mange internationale universiteter Grad. -
Associate Degrees
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Online