.

Tilmeld dig nu - vi kan få dig til universitetet!

Online Foundation Diploma i Arkitektonisk Design er et tre-trins, fuldtids eller deltid program designet til seriøse karriereorienterede studerende, der ønsker at komme ind i arkitekturområdet. Dette spændende kursus har et stærkt praktisk fokus og udvikler ikke bare viden og forståelse af arkitektonisk design og designteori, men også professionelle designfærdigheder. Succesfulde kandidater tjener en kvalifikationsbevis på tre niveauer, der svarer til 3 A-niveauer og er nationalt akkrediteret af en af ​​Storbritanniens største faglige tildelende organer, ABC Awards.

Ligeledes værdifulde, opgradere opnår en specialportefølje, der udtrykker deres personlige mærke af arkitektonisk design, hvilket giver adgang til topuniversiteter og beskæftigelse som en professionel kvalificeret arkitektonisk designer.

Kursusoversigt

 • Adgangskrav: 16 år eller derover, GCSE / IGCSE Kunst eller fotografi eller god portefølje. Ældre studerende kræver ingen eksamenskvalifikationer, nogle evne til at tegne og male og et ønske om at lykkes er påkrævet. Send et eksempel på dit arbejde, hvis du er usikker på dit niveau.
 • Deltidsprogrammer: tilgængelig hele året rundt - inddragelse nu
 • Fuldtids-programmer: Start december til januar og september til oktober. Undtagelser kan finde anvendelse.
 • Krav: bredbåndsforbindelse / grundlæggende kunstmaterialer
 • Progression: til enhver University / BA Honours Degree
 • Akkreditering: ABC Awards
 • Ujævnt reguleret: Ja (Afvigende nummer 500/8476/8)
 • UCAS-tarif: op til 112 point - svarende til to A-niveauer ved A * -kvalitet - universitetsindgang kræver 80-100 UCAS-point
 • UCAS-applikation understøttet: Ja
 • Portefølje support: Ja
 • Undervisning: Ansigt til ansigt, en til en - ubegrænset

Hvordan det virker

Studerende får adgang til deres eget online studie hvor de kan arbejde gennem deres kursus. Enheder og opgaver er opført sammen med understøttende ressourcer, video tutorials for færdighedsudvikling, trinvise vejledninger mv. Fotografier af elevernes færdige arbejde uploades til deres kollegiums e-portefølje til vurdering og konstruktiv, venlig skriftlig tilbagemelding om, hvordan man går videre. Derudover inviteres eleverne til at diskutere med deres erfarne og kvalificerede personlige vejledere deres fremskridt og modtage verbale tilbagemeldinger, opmuntring og støtte fra ansigt til ansigt. Studerende kan også drage fordel af relationer med deres online-studerende, da de kan se profiler og kommentere hinandens kunst, hvis de ønsker det.

Vurdering

Formativ som kurser fremskridt og summative i slutningen af ​​enheder og kurset. Dit endelige hovedprojekt bedømmes eksternt af eksamensstyrelsen, og dette afgør din endelige karakter. Du vil blive holdt underrettet hvert trin på måden at forbedre dit arbejde på.

Opbygning af kurset

Kurset består af tre forskellige trin; Forsøgsfase, Pathway og endelig Bekræftelsesstadium. Hvert trin er 12 til 24 uger i varighed afhængigt af om du studerer på fuldtid eller deltid. Disse kan udvides, hvis det kræves.

Undersøgelsesfasen er kursets første fase, og som titlen antyder, giver den dig mulighed for at forstå på et dybere niveau hvad kunst og design er og at opleve at arbejde i en række discipliner. Inden for hver disciplin vil du bruge en række materialer og processer og lære værdien af ​​tegning og fotografering som udgangspunkt.

Du tilbydes 5 projekter, hvorfra du studerer 4.

 1. Fotografi (obligatorisk)
 2. Fin kunst
 3. Grafisk design og illustration
 4. 3D (Arkitektur, 3D Design, Skulptur)
 5. Mode og tekstiler

Pathway scenen er, hvor du vælger hvilken Pathway / disciplin du ønsker at udforske yderligere og på større dybde. Dine vejledere vil gennemgå dit arbejde med dig fra udforskningsfasen, og dette vil informere din beslutning. Den endelige beslutning er selvfølgelig din.

Bekræftelsesfasen er den afsluttende fase af grunddiplomaet og det eneste trin, der bestemmer din endelige karakter. Du vil blive bedt om at skrive en hensigtserklæring med støtte fra din vejleder. Dette dokument vil skitsere dit valgte endelige store projekt. Dit endelige store projekt er praktisk og kan være i enhver form, du vælger; showreel, en kjole, en serie af fotografier, et maleri, en animation, et design til interiør, arkitektonisk design, et videospil mv.

Betaling

Gebyr = £ 2999 GBP- $ 3981 USD. Gebyrer kan betales månedligt (P / T: £ 149.99 GBP / $ 199.99 USD x 20 betalinger ELLER F / T: £ 299.99 GBP / $ 398.10 USD x 10 rentebetalinger eller betalt i sin helhed med kredit- / betalingskort, check, bankoverførsel Koncessioner er tilgængelige for modtagere af statslige ydelser.

Tilmeld dig nu - vi kan få dig til universitetet!

Program undervist i:
 • Engelsk
Online College of Art & Design

Se 7 flere kurser fra Online College of Art & Design »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Price
2,999 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding