ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et avanceret eksamensbevis er et skridt lavere end en bachelorgrad. Det kræver tre års studier at gå ind i et program. Avancerede eksamensprogrammer fokuserer ofte på et bestemt område i et bestemt felt.

Hvad er et avanceret diplom i økonomi? Denne type eksamensbevis giver eleverne mulighed for at udvide deres eksisterende færdigheder inden for økonomi. Programmer tilbyder typisk uddannelse i analytics og corporate finance. Kurser kan dække finansielle strategier, investeringer, risikostyring og økonomisk teori. Programmer kan også lære elever om personlig økonomi planlægning, problemløsning og økonomi principper. Globale aspekter af økonomi er en anden mulig studiemulighed sammen med juridiske aspekter af økonomisk forvaltning. Nogle programmer koncentrerer sig kun om et område for finansiering for at tilbyde en fokuseret studievej.

I et avanceret eksamensforløb i økonomi kan eleverne opnå generelle ledelsesevner, såsom hvordan man motiverer medarbejderne og sikrer en smidig forretningsvirksomhed. De kan også erhverve færdigheder til at hjælpe dem med at forstå globale økonomiske bekymringer og hvordan man styrer risici på forskellige niveauer.

At finde omkostningerne ved et avanceret diplom i økonomi kan være vanskelig, fordi de varierer fra skole til skole. De mest nøjagtige omkostninger opnås typisk fra den valgte skole af finansiel bistandskontor.

Når de gennemfører et avanceret eksamensbevis i økonomi, kan de studerende tage yderligere skridt i en eksisterende karriere inden for denne sektor. De kan flytte til lederstillinger eller endda starte deres egne virksomheder. En kandidat kan vælge at fortsætte med at tjene en højere grad i økonomi eller forretning, såsom en MBA. Mulige karrieremuligheder for studerende, der tjener et avanceret eksamensbevis, omfatter økonomichef, låneansvarlig, personlig finansrådgiver og finansanalytiker.

Et avanceret diplom i økonomi kan tages online gennem mange skoler. Studerende kan også finde programmer på lokale gymnasier eller universiteter. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

3 Resultater i Finans Filter

Avanceret diplom i finansielle markeder online

University of Johannesburg
Advanced Diploma
<
Fuldtid
<
20 måneder
Engelsk
Online

Formålet med avanceret diplom i finansielle markeder er at udvikle den studerendes viden om disciplinen på finansielle markeder og handel. Programmet består af et fokuseret læ ...

Læs mere

Avanceret diplom i økonomistyring

REGENT Business School
Advanced Diploma
<
Fuldtid
Engelsk
Online

Det avancerede eksamensbevis i økonomistyring er et 1-årigt program, der giver yderligere viden om principperne og praksis for økonomisk forvaltning. Programmet er rettet mod ...

Læs mere

Niveau 5 - Avanceret Diplom i Finansiel Handel

Financial ELearning
Advanced Diploma
<
Deltid
<
9&nbsp;-&nbsp;18 måneder
Engelsk
Arabic
Hviderussisk
Bulgarsk
Kinesisk
Tjekkisk
Dansk
Hollandsk
Estisk
Finsk
Fransk
Georgisk
Tysk
Græsk
Hebrew
Hindi
Ungarsk
Indonesisk
Italiensk
Japansk
Korean
Litauisk
Makedonsk
Malay
Norwegian
Persisk
Polere
Portuguese (Brazil)
Portuguese (Portugal)
Rumænsk
Russisk
Serbisk
Spansk
Svensk
Thai
Tyrkisk
Ukrainsk
Vietnamesisk
Afrikaans
Albansk
Amharic
Aserbajdsjansk
Armenian
Basque
Bengali
Bosnisk
Catalan
Cebuano
Chinese (Cantonese)
Corsican
Kroatisk
Esperanto
Northern Frisian
Western Frisian
Gallegan
Haitian, Haitian Creole
Hausa
Hawaiian
Islandsk
Irish
Javanese
Kasakhisk
Kurdish
Kyrgyz
Lao
Latin
Lettisk
Luxembourgsk
Malagasy
Malayalam
Maltese
Maori
Mongolsk
Burmese
Nepali
Chichewa, Chewa, Nyanja
Samoan
Scottish Gaelic, Gaelic
Shona
Sinhala, Sinhalese
Slovakisk
Slovensk
Somali
Sundanese
Swahili
Tagalog
Tajik
Tamil
Telugu
Urdu
Usbekisk
Welsh
Xhosa
Yoruba
Zulu
Online

Niveau 5 er designet til at forbedre kandidaternes forståelse for finansiering og at formidle dem til proprietære handelsfolk. Praktikanter vil blive introduceret til globale ...

Læs mere