ONLINESTUDIES.DK

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Avancerede certifikatprogrammer er ideelle til studerende, der allerede arbejder inden for deres valg og søger at øge deres viden for at fortsætte med at bevæge karrierestigen. Disse programmer er også et godt valg for studerende, der tidligere har taget kurser i deres studieområde og ønsker at fortsætte med at lære.

Hvad er et avanceret certifikat i projektledelse? Dette akademiske program er beregnet til studerende med erhvervserfaring eller dem med tidligere studier i projektledelse for at fremme deres forståelse af forretningsaktiviteter. Disse programmer er designet til at bygge videre på den viden, som eleverne allerede har udviklet gennem deres erfaring i erhvervslivet, og mange har fokus på at bruge teknologi til at reducere ineffektive processer. Kurser vil hjælpe kandidater lærer at evaluere projekter for deres potentiale for succes, vurdere leverandører og styre kommunikation fra projektets opståen til implementering.

Ud over en mere komplet forretningsforståelse er kandidater velkendte inden for forskning og udvikling, ledelse af logistik og finansiering for at sikre et projekt forbliver i tide og inden for budgetmæssige begrænsninger. Disse færdigheder tjener kandidater godt på tværs af brancher, så de er ikke pigeonholed og kan have mange muligheder.

Uddannelsesudgifterne varierer mellem lande og programmer, så det er vigtigt at undersøge variationer i undervisning og gebyrer, når man vælger et studieforløb for at forfølge. Antallet af kurser, der kræves i et program, kan have en indvirkning på omkostningerne.

Projektledelsesjob er ikke specifik for kun en branche, hvilket er en velsignelse for kandidater, der måske kan fokusere deres karriere i et område, de finder interessante. Projektledere kan finde sig selv i at styre store ejendomsudviklingsprojekter, styre implementeringen af ​​nye teknologiske systemer eller håndtere operationer og logistik på et infrastrukturprojekt.Kandidater kan finde gode muligheder for at arbejde inden for sundhedssektoren, på vej mod ny produktimplementering i fremstilling eller kørsel af store arrangementer fra planlægning til færdiggørelse.

Avancerede certifikatprogrammer varierer, og fleksibiliteten tilbydes også af et deltids- eller fuldtidsprogram. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Projektledelse Filter

RNCP titel Niveau 3: Begivenhed Projektleder

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
Online Deltid Åben tilmelding Frankrig France Online Belgien Belgium Online Schweiz Switzerland Online Luxembourg Luxembourg Online Canada Canada Online Libanon Lebanon Online Fransk Guyana French Guiana Online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Martinique (Fr.) Martinique Online Tunesien Tunisia Online Algeriet Algeria Online Marokko Morocco Online Mauritius Mauritius Online Reunion (Fr.) Reunion Online Fransk Polynesien French Polynesia Online Demokratiske Republik Congo Congo DRC (Zaire) Online Republikken Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Niger Niger Online Senegal Senegal Online Elfenbenskysten Cote d'Ivoire Online + 37 mere

RNCP Certificeringen udstedes af Den Nationale Kommission for Vocational Certificering (CNCP), under ledelse af Arbejdsministeriet. Hver uddannelse indgår i RNCP svarer til en klart identificeret behov blandt professionelle og på det franske arbejdsmarked.

Ledelse avancerede certifikat projekt

NYU Tandon Online
Online September 2019 USA New York

Forbedre din tekniske viden til at lede, innovere, og styre projekter til forbedring forretningsaktiviteter med vores Project Management Advanced Certificate.