ONLINESTUDIES.DK

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Professionelle, der ønsker at tage det næste skridt i deres karriere, er de primære modtagere af avancerede certifikatprogrammer. Certifikaterne er rettet mod dem med væsentlig viden i deres valgte studieområde, enten gennem erfaring eller gennem tidligere kursusarbejde.

Du lurer måske på, "Hvad er et avanceret certifikat i ledelsen?" Disse programmer fokuserer på brugen af ​​nye teknologier i ledelsen, udforsker mulighederne i iværksætteri, udvikler forretningsudviklingsplaner for at fremme din forretning og planlægge forretningsstrategier og deres gennemførelse. Et avanceret certifikatprogram i ledelse giver mulighed for at lære at udmærke sig i operationel ledelse på tværs af brancher, hvilket hjælper med at åbne døre til et erhverv inden for en anden erhvervssektor end en elev oprindeligt kunne have forventet.

Kandidater fra et avanceret certifikat i ledelsen forlader typisk programmet med overlegen forretningskompetencer, der hjælper dem med at syntetisere oplysninger for at vælge vellykkede projekter og give tillid til forhandlingsbordet. Øget lederskab og kommunikationsfærdigheder dannet ud fra et dybt kendskab til operationelle ledelsesteorier er en stor fordel.

Programmer og kurser, der er nødvendige for at færdiggøre et avanceret certifikat, varierer, og dermed også omkostningerne. Certifikatudgifter varierer også fra land til land, så det er en overvejelse at huske på, mens du undersøger dine næste uddannelsesforløb.

Med den bredt anvendte viden opnået i et avanceret certifikat i ledelsen har kandidater mange muligheder i en række forskellige brancher. Job i sundhedspleje ledelse eller informationsteknologi projekter har mange muligheder for at implementere de nye ideer lært fra et program.Forvaltning af et infrastrukturprojekt eller arbejde i fast ejendom udvikling er andre muligheder en kandidat kunne forfølge. Avancerede certifikater i ledelsen giver også den viden, som eleverne kan bruge til at starte deres egen virksomhed og gøre deres vej i verden som iværksætter.

Niveauet af fleksibilitet, du har brug for i et program, er vigtigt at overveje. Mange giver eleverne mulighed for at forfølge deres studier på deltid, mens de holder et andet job, men nogle programmer foretrækker en fuldtidsforpligtelse. For at finde den rigtige skole til dig, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

3 Resultater i Ledelsesstudier Filter

RNCP titel Niveau 3: Begivenhed Projektleder

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
Online Deltid Åben tilmelding Frankrig France Online Belgien Belgium Online Schweiz Switzerland Online Luxembourg Luxembourg Online Canada Canada Online Libanon Lebanon Online Fransk Guyana French Guiana Online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Martinique (Fr.) Martinique Online Tunesien Tunisia Online Algeriet Algeria Online Marokko Morocco Online Mauritius Mauritius Online Reunion (Fr.) Reunion Online Fransk Polynesien French Polynesia Online Demokratiske Republik Congo Congo DRC (Zaire) Online Republikken Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Niger Niger Online Senegal Senegal Online Elfenbenskysten Cote d'Ivoire Online + 37 mere

RNCP Certificeringen udstedes af Den Nationale Kommission for Vocational Certificering (CNCP), under ledelse af Arbejdsministeriet. Hver uddannelse indgår i RNCP svarer til en klart identificeret behov blandt professionelle og på det franske arbejdsmarked.

Ledelse avancerede certifikat projekt

NYU Tandon Online
Online September 2019 USA New York

Forbedre din tekniske viden til at lede, innovere, og styre projekter til forbedring forretningsaktiviteter med vores Project Management Advanced Certificate.

Online iværksættercertifikat

Brentwood University
Online Deltid 6 måneder Åben tilmelding USA Irvine

Iværksætteri Certifikat program på Brentwood University er designet til personer, der ønsker at starte og styre deres egen virksomhed. De studerende fra bred vifte af erfaringer vil blive udstyret med de nødvendige færdigheder og ekspertise til at overvinde de udfordringer ved at drive en virksomhed.