Filter
Advanced Certificate
Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et avanceret certifikat tildeles efter afslutningen af ​​et akademisk program, der er specielt designet til at hjælpe dem, der allerede har en karriere, men ønsker eller har brug for at øge deres felt-specifik viden. Ved at tjene dette certifikat, kan eleverne være i stand til at øge deres indtjeningsmuligheder.

Studerende, der ønsker at arbejde i en verden af ​​handel bør stærkt overveje at tage business studies. Denne faglige program vil hjælpe eleverne med at udvikle færdigheder i medarbejder ledelse, penge forvaltning, marketing, ledelse og forretningsetik.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Handelsstudier

361 Degree Minds

En perfekt blanding af teknologi, datalogi og business cases og indsigter, dette program skiller sig ud som blandt de bedste i verden. ... [+]

En perfekt blanding af teknologi, datalogi og business cases og indsigter, dette program skiller sig ud som blandt de bedste i verden.Kursus højdepunkter

Real-time praktik

En praktikplads giver dig mulighed for at anvende klasseværelset viden i virkelige situationer. Vi hjælper dig med at finde relevante erhvervserfaringsmuligheder i organisationer, der er involveret i Big Data Analytics.

Placeringsstøtte

Vores Placering Division hjælper vores elever med at møde virksomheder, der udøver Big Data Analytics. Vores Placering Division har placeret elever i nogle af de bedste virksomheder som Siemens, American Megatrends, Dell og HCL.

Uddannelsesmetode

Dette kursus indebærer flere timers live fakultet og optaget live session. Det har også flere gæsteforelæsninger hver måned. Sammen med levende klasser har kurset industrikatalysatorer, meningsmålinger, observatører og selvvurderinger.... [-]

Indien India Online
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
25 uger
Online
Læs mere på dansk
Brentwood University

Iværksætteri Certifikat program på Brentwood University er designet til personer, der ønsker at starte og styre deres egen virksomhed. De studerende fra bred vifte af er ... [+]

Omkostninger: $ 4.900 eller bede om op til 50% Scholoarship Dette program tilbydes fuldt ud online.

Programbeskrivelse Entreprenørskab Certificate Program på Brentwood University er designet til personer, der ønsker at starte og styre deres egen virksomhed. De studerende fra bred vifte af erfaringer vil blive udstyret med de nødvendige færdigheder og ekspertise til at overvinde de udfordringer ved at drive en virksomhed. De professionelle, der søger at fremme i deres karriere og andre, der har brug for at lære at køre en start firma med succes vil være den bedste kandidat til at blive indskrevet.

Dette program vil forberede dem, der ønsker at fortsætte uddannelsen og få indskrevet i uddannelserne.... [-]

USA Irvine
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
6 måneder
Online
Læs mere på dansk