Think Tank's Online Program

Think Tank Training Centre

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Think Tank's Online Program

Think Tank Training Centre

Som følge af vores campus-programmers succes er vores online-program en fuld 4 vilkår (16 måneders samlede) med hvert semester 14 uger i længden. Term 1 Fonde, alle kan ansøge (hvis kandidaten opfylder systemkrav mv.). Når du har gennemført dette semester, går du videre til at vælge din karriere specialitet i en af ​​følgende discipliner;

 • Miljø til spil
 • Hard Surface Modeling for Film
 • Tegnmodellering til spil
 • Økologisk modellering til film
 • Texture & Look Development

* Alle nødvendige software er leveret og licenseret til dig!

TERM 1: Foundation (14 uger)

Dagens CG-industri er meget krævende, så det er afgørende at have et mangfoldigt sæt færdigheder, og at kunne forstå kernen i produktionsledningen. Think Tank's Asset Creation Foundation- semester tackler disse krav. Fra grunden nul vil du blive styret gennem alle aspekter af de byggesten, der udgør grundlaget for alle karriereveje i forbindelse med aktivering. Dette omfatter:

 • En bred forståelse af Maya
 • Grundlæggende om tekstureringen i Photoshop og Mari
 • Digital skulptur i Mudbox
 • Omfattende forståelse af 3D modelleringsteori
 • Skygge, belysning og gengivelse i Vray
 • Kigger på det overordnede store billede og planlægning for, hvad der skal komme

BETINGELSER 2 & 3: Vælg din karrierevej

Enhver studerende, der gennemfører instituttet, får sin specialisering fra et af fem områder.

På baggrund af de færdigheder, der læres i instituttets løbetid, begynder de at specialisere sig i teksturmaleri og fokusere på dette i løbet af de følgende to semestre. Hver enkelt giver nye udfordringer designet til at forbedre deres vidensbase som forberedelse til deres en-til-en-mentor.


På baggrund af de færdigheder, der læres i instituttets sigt, begynder de studerende at specialisere sig i karaktermodellering til videospilbranchen. De vil lære den fulde proces af skabelse af tegn i løbet af den mellemliggende periode, hvilket fører til deres første demo-hjuls kvalitetstykke ved udgangen af ​​det avancerede udtryk. Hvert semester giver nye udfordringer og feedbackniveauer designet til at skubbe potentialet for hver elev som forberedelse til deres en-til-en mentorskap. Det primære formål med det endelige semester er at lede eleverne gennem produktion af en professionel demo-spole, der viser de færdigheder, der er nødvendige for at lande en stilling i en topstudio.

5) Miljøer til spil
Denne karrierevej frembringer jobsklare kunstnere. På baggrund af de færdigheder, der læres i instituttets løbetid, begynder de studerende at specialisere sig i miljømodellering til videospilbranchen. De vil lære den fulde proces af skabelse af tegn i løbet af den mellemliggende periode, hvilket fører til deres første demo-hjuls kvalitetstykke ved udgangen af ​​det avancerede udtryk. Hvert semester giver nye udfordringer og feedbackniveauer designet til at skubbe potentialet for hver elev som forberedelse til deres en-til-en mentorskap. Det primære formål med det endelige semester er at lede eleverne gennem produktion af en professionel demo-spole, der viser de færdigheder, der er nødvendige for at lande en stilling i en topstudio.

TERM 4: Mentor (14 uger)

Vi startede mentorskab tilbage i 2005 og har perfektioneret dem siden. I dette sidste semester har eleverne en-til-en-sessioner med deres valgte mentor til at guide dem gennem produktionen af ​​deres demo-hjuls. Dette er det ultimative mål for hele kurset, og noget vi tager ret seriøst, da demo-hjulet er din gyldne billet til landing af et job. Du kan vælge at tage dette semester enten online eller ved at komme til Vancouver og gøre det personligt. Vores liste over mentorer nedenfor: https://www.tttc.ca/about/mentors/

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret December 23, 2017
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Duration
Varighed
16 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
14,400 CAD
Information
Deadline
Locations
Canada - Canada Online
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Canada - Canada Online
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen