øvre kursus i forebyggelse, styring og løsning af konflikter

Generelt

Program beskrivelse

Eksistensen af ​​konflikten som iboende i menneskets liv element får den til at udvikle en særlig måde på arbejdspladsen, på grund af de spændinger, der genereres af relationerne i forsyningskæden, samt forbindelserne genereret hierarki. problemer metode fra en proaktiv, forudse konflikter og håndtere dem, når der genereres er afgørende for sundt liv virksomheder element, projektering en besparelse på tid og penge, og fremme samarbejdet som et middel til at løse uoverensstemmelser .

MÅL

  • At erhverve den nødvendige viden til at forstå konflikten i sin helhed
  • Giv den nødvendige for at omdanne konflikten fra værktøjer og metoder tværfaglige værktøjer.
  • Mulighed for at give de studerende konkret svar på de mange konflikter, der finder sted på arbejdspladsen.
  • Fremme holdninger lederskab og dynamik, for at forhindre forekomsten af ​​konflikter.

Hvem bør deltage

For alle de mennesker, der er en del af arbejdsgrupper, især for dem, der håndterer. Det anbefales også for alle virksomhedsledere, virksomhedsejere eller enhver lignende samarbejde, som links og hierarkiske forbindelser er etableret.

Hvad du op

Denne ekspert Kursets formål er at give de studerende med den tekniske og teoretiske uddannelse inden for konflikt på arbejdspladsen. Gennem et tværgående strategier og metoder, vil de studerende være parat til at gennemføre proaktive tiltag, der enten positivt kanal konflikt eller neutralisere mod fælles rum.

Beskrivelse af metode

Vores metode Undersøgelsen er baseret på integration af formative faktorer og anvendelse af ny teknologi. Vores team har sat sig som mål at integrere de to områder, så vores studerende interagerer med et virtuelt universitet adræt og let at bruge. En platform designet til at lette undersøgelsen, hvor de studerende får al den nødvendige støtte.

Vores metode af online-læring, er fuldt orienteret praksis udformet således, at de studerende fremskridt gennem de uddannelsesmæssige enheder af de forskellige moduler og udføre de opgaver (praktiske aktiviteter, spørgeskemaer, case optegnelser og forudsætninger refleksion), at han vil foreslår langs læring stien.

Ved afslutningen af ​​deres uddannelse aktivitet, vil de studerende være i stand til at omsætte faglig viden i faglig viden.

Evaluering System

INEAF uddannelsesaktioner er struktureret i moduler, som består af pædagogiske enheder, praktiske aktiviteter, seminarer, fora og konferencer, blandt andre.

Hvert modul vil blive vurderet separat i henhold til resultaterne af obligatorisk og valgfri tests forslag og værdiansættelser tutor.

For at overvinde de forskellige moduler studerende vil have for at opnå et minimum af forståelse for de teoretiske indhold og gennemføre dem i praktiske aktiviteter og i vores "Supercaso".

Ressourcer (Platform Online 3,0, trykt materiale, ...)

I vores søgen efter at tilpasse læring filosofi 3.0 og fremme brugen af ​​nye teknologiske ressourcer i virksomheden, har vi udviklet en Virtual Campus (Online Training Platform 3.0) eksklusiv kunst med et funktionelt og innovativt design.

Blandt de værktøjer til rådighed, vil du finde: tutoring service, chat, messaging og virtuelle undersøgelse værktøjer (eksempler, praktiske aktiviteter -Af beregning, refleksion, udvikling mv, video eksempler og video tutorials plus "supercasos", der dækker moduler udfylde og tilbyde de studerende et overblik på specifikke spørgsmål).

De studerende vil have ubegrænset adgang til indholdet trykte manualer ud med de teoretiske indhold i hvert modul, som skal tjene som støtte til at færdiggøre deres uddannelse.

Senest opdateret September 2017

Om skolen

INEAF, Instituto Europeo de Asesoría Fiscal es una escuela de negocios especialista en Formación ONLINE jurídico-Tributaria, cuya actividad formativa está enfocada a la práctica Profesional .Nuestro a ... Læs mere

INEAF, Instituto Europeo de Asesoría Fiscal es una escuela de negocios especialista en Formación ONLINE jurídico-Tributaria, cuya actividad formativa está enfocada a la práctica Profesional .Nuestro amplío Catálogo Formativo se centra en las áreas Contable, Mercantil, Fiscal y Laboral y tiene como objetivo proporcionar a nuestros alumnos una formación práctica permitiéndoles , tanto si son estudiantes como... Minimer
Spanien Online